احمد ترحمی بهابادی، روز شنبه در جلسه کارگروه شفاف سازی و سالم سازی اقتصاد در راستای راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان یادآور شد: هر کار فساد آوری در نبود نظارت و شفافیت انجام می شود، بنابراین اگر فعالیت ها در بستری امن و روشن انجام شود دیگر نیازی به مچ گیری نیست.
وی افزود: هدف از برگزاری این جلسات گزارش دهی نیست، بلکه باید با ارائه راهکارها و پیشنهادات مناسب در باره این موضوعات باشد و اگر این پیشنهادات ارائه شد، آنها را با دبیرخانه سایر استان ها رایزنی می کنیم.
مدیرکل دفتر امور امنیتی و انتظامی استانداری یزد اضافه کرد: اگر پیشنهادی واضح ارائه شود و در حد اختیارات اعضا باشد،عملیاتی می شود و اگر پیشنهاداتی استان مطرح شود، در ستاد اصلی راهبری اقتصاد مقاومتی استان در مورد آن تصمیم گیری می شود.
ترحمی بهابادی با بیان اینکه برخی پیشنهادات مربوط به اشکالات قوانین است، یادآور شد: این موارد از طریق ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی استان برای تصمیم گیری به کارگروه ستاد فرماندهی کشور ارسال خواهد شد.
وی در عین حال تأکید کرد: ارائه پیشنهادات باید کارشناسی شده ، واضح ، مشارکت فعال ، احساس مسئولیت و بر مبنای نظام ارائه پیشنهادات باشد تا به شفاف سازی و سالم سازی کمک شود که در این خصوص هر یک از دستگاه ها می توانند پیشنهادات خود را ارائه کنند.
در این جلسه گزارش راه اندازی سامانه استعلام در بستر شبکه دولت و طرح پیشنهادی برای بهبود عملکرد خدمات دفاتر پیشخوان در راستای توسعه دولت الکترونیک ارائه شد.
در این خصوص اکرم فداکار، مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات استانداری یزد و طباطبایی مدیرکل ثبت احوال استان نیز نکاتی را در باره روند فعالیت نظارت بر دفاتر پیشخوان و اتصال دستگاه های دولتی به سیستم اسناد هویتی بیان کردند.
در ادامه معاون سازمان بازرسی کل استان در گزارشی از وضعیت فساد مالی ، اداری و اقتصادی در دستگاه ها گفت: مدیران این سازمان تأکید زیادی بر لزوم بازرسی از همه بخش ها بویژه بخش های اقتصادی و تولیدی دارند.
وی افزود: تیم بازرسی سازمان بازرسی در این بازدیدها با دید حمایت از تولید و چرخه تولید ، بازرسی ها و نظارت ها را انجام می دهد.
وی اضافه کرد: از گذشته برنامه های بازدید در دستور کار است، به گونه ای که هر فصل چهار تا پنج برنامه بازرسی در دستگاه های مختلف اجرا می شود که تیم ها در هر مجموعه ای مستقر می شود و به طور متوسط تقریبا 20 برنامه استقراری به صورت ماهانه در طول سال در دستگاه ها انجام می شود.
معاون سازمان بازرسی تصریح کرد: علاوه برا بازرسی های موردی که منوط به گزارش مردمی ، دستگاه ها و دستگاه های نظارتی است، یکسری از بازرسی ها هم فوق العاده صورت می گیرد.
اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد عضو کارگروه های ارتقای بهره وری، توسعه صادرات ، تسهیل و رفع موانع تولید، اشتغال، گفتمان سازی و فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی، مردمی کردن اقتصاد و شفاف سازی و سالم سازی است.
عملیاتی کردن مقررات و بهبود 10 پله ای رتبه کشور در سهولت کسب و کار، تکمیل فرایند واگذاری سهام بنگاه های مشمول واگذاری، پیاده سازی طرح جامع مالیاتی، طراحی و ساز و کارهای بهبود شاخص های رقابت پذیری اقتصاد ایران، شناسایی، احصاء و واگذاری اموال مازاد، سهام و دارایی های شرکت ها، پیاده سازی و توسعه سامانه های هوشمند مبارزه با پولشویی، طراحی و تدوین الگو و باز توزیع منابع حاصل از هدفمندی، معرفی ظرفیت ها و فرصت های متقابل اقتصادی و سرمایه گذاری ایران ، استقرار کامل سامانه نظارت و هدایت الکترونیکی بیمه و توانمند سازی صنعت بیمه کشور از جمله طرح های استانی اقتصاد مقاومتی در یزد اعلام شده است.
1968 / 2047خبرنگار : محمودرضا رحمانی ** انتشار : عباسقلی اشکورجیری
@irnayazdd
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.