عباس کوشکی زاده بافقی که مدیریت یک کارگاه بسته ‌بندی حبوبات را در بافق به عهده دارد، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، عمده مشکل را کمبود نقدینگی عنوان کرد.
وی افزود: چنانچه از حمایت مسوولان و تسهیلات ارزان قیمت بانکی برخوردار شود، کارگاه تحت مدیریت خود را توسعه می دهد و زمینه اشتغال افراد بیشتری را فراهم خواهد کرد.
وی که بسته بندی حبوبات را با یک کارگر در سال 1385، شروع کرد، می گوید: هم اینک 6 نفر در این کارگاه مشغول کار هستند، در صورت حمایت مسئولان در پرداخت وام، تعداد کارگران به 20 نیرو افزایش می یابد.
کوشکی با بیان اینکه با فعالیت این کارگاه، هم اکنون زمینه اشتغال 15 نفرغیر مستقیم در منطقه فراهم شد، اظهار کرد: اوایل، کارش را با بسته‌بندی حبوبات شروع کرد و به ‌مرور زمان بسته بندی ادویه، آجیل و خشکبار نیز به آن اضافه شد.
این کارآفرین موفق بیان کرد: عمده مواد اولیه آجیل و حبوبات را از استان‌های دیگر خریداری و به کارگاه منتقل می کند و بعد از پاک کردن،حبوبات درشت از حبوبات ریز جدا ، سپس درشت بسته‌بندی و حبوبات ریز به‌ صورت فله به بازار مصرف عرضه می‌شود.
به گفته وی هدف از ایجاد کارگاه بسته بندی یاد شده ایجاد زمینه اشتغال برای تعدادی از جوانان جویای کار منطقه ، عرضه حبوبات و آجیل با قیمت کمتر به بازار و نیز مصرف کنندگان است.
کوشکی زاده می افزاید: محصولات بسته‌بندی شده کارگاه یاد شده علاوه بر بازار شهرستان های بافق، بهاباد در استان یزد به خمینی‌شهر اصفهان نیز عرضه می شود.
همچنین محمد زاده رحمانی، فرماندار بافق در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: کارآفرینی یکی از اهداف توسعه صنعت بسته بندی است و این صنعت تضمین کننده توسعه ماندگار و زمینه ساز اشتغال پایدار در شهرستان است و می تواند مشکل بسیاری از جوانان جویای کار منطقه را فراهم کند.
وی بر حمایت هرچه بهتر از بنگاه های کوچک اقتصادی زود بازده تاکید کرد و افزود: از این قبیل کارگاهها برای تحقق اهداف سیاست های اقتصاد مقاومتی شکل گرفته، و علاوه بر حمایت مادی و معنوی، در این زمینه کوتاهی نخواهیم کرد.
فرماندار بافق در ادامه یادآور شد: صنعت بسته بندی مواد غذایی چندان مورد توجه نیست و به عبارتی فراموش شده است، طوری که بسته بندی در آخرین حلقه زنجیره ارزش قرار می گیرد.
وی تاکید کرد: در حالی امروزه بسته بندی در بسیاری از حوزه ها حرف اول را می زند و بی توجهی به آن ضربه غیرقابل جبرانی به تولید و صادرات و سودآوری محصولات خواهد بود.
هم اکنون 15 کارگاه و صنایع خانگی در حوزه بافت محصولات حصیری، تهیه عرق گیاهی و نان محلی ، بسته بندی، سبزی پاک کنی و خردکردن سبزی و سایر مشاغل در بافق فعالیت دارد.
مرکز شهرستان 50 هزار نفری بافق در فاصله 110 کیلومتری جنوب شرق یزد قرار دارد.
7543*2047* گزارش : اصغر عسکری** انتشار : عباسقلی اشکورجیری
irnayazdd@
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.