غلامعلی دهشیری روز سه شنبه در آیین ابلاغ احکام انتصاب اعضای شورای حل اختلاف شماره ۳۶ و ۳۷  افزود: باید با اغتنام از حضور افراد صاحب نفوذ، خوشنام و شناخته شده در حوزه صنایع، معادن و بخش تولید، حل و فصل دعاوی و اختلافات بین شرکت‌ها و تولید کنندگان و مشکلات حوزه کارفرمایی و کارگری را با صلح و سازش و رضایت رفع کرد .

وی صلح و سازش را امری بسیار پسندیده و همراه با اجر در درگاه الهی ذکر کرد و یادآور شد: اصلاح ذات البین آن هم بین ۲ مجموعه تولیدی و یا بین کارگر و کارفرما که مستقیم و غیرمستقیم با مباحث تولید یا معیشتی افراد مرتبط می شود، قطعاً یک حرکت اثر گذار و ارزشمند است.

رییس کل دادگستری یزد گفت: در مجموعه شورای حل اختلاف صنایع و معادن افرادی با نفوذ کلام، با خلوص نیت و آشنا به امور مرتبط در مباحث کارفرمایی و کارگری حضور دارند که می توانند مسائل را قبل از ورود به سیستم قضایی و فرایند زمانبر و هزینه دار دادرسی، از طریق شورای حل اختلاف صلحی، حل و فصل  کنند.

دهشیری اظهار کرد: تمام تلاش مجموعه قضایی استان بر رفع موانع تولید و اشتغال و دغدغه واحدهای تولیدی است، چرا که رونق تولید می تواند منجر به جهش تولید توام با جهش کیفیت و شکوفایی اقتصادی و رفاه اجتماعی شود. 

در استان حدود ۹۹ شعبه شورای حل اختلاف فعال است  که از این تعداد ۵۶ شعبه شوراهای صلحی ،  ۲۵ مورد شورای حکمی و ۶ مورد هم شوراهای صلحی ویژه برای شرایط خاص است.

در حال حاضر سه هزار و ۲۸۵ فقره پروانه بهره‌برداری صنعتی و ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری اسمی با اشتغال ۱۰۰ هزار و ۴۴۵ نفر در استان یزد وجود دارد .

تولید بیش از ۸۰۰ نوع کالا ، رتبه نخست تولید کاشی و سرامیک کشور با بیش از ۵۰ درصد ، رتبه دوم تولید محصولات نساجی ، رتبه سوم تولید فولاد کشور و رتبه نخست تولید رومبلی ، ترمه و روفرشی از جمله جایگاه‌های برتر استان در اقتصاد ملی است.
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.