ابوالفضل کارگر روز دوشنبه در نشست شورای منطقهای آموزش و پرورش شهرستان افزود: « پویش من در خانه میمانم»، « ایجاد کانال آیندهسازان جوان» در شبکههای فضای مجازی داخلی بهمنظور ارائه مشاوره و هدایت تحصیلی دانش آموزان و انجام مسابقات مختلف در فضای مجازی از جمله این اقدامات است.
به گفته وی معلمان شهرستان با توجه به شرایط موجود برای پرکردن خلاء ناشی از تعطیلی واحدهای آموزشی در این زمینه سنگ تمام گذاشتند و از ششم اسفندماه سال گذشته کار خود را شروع و شیوع بیماری را به فرصت آموزشی تبدیل کردند.
وی اظهار داشت: بالا بردن روحیه اعتمادبهنفس در بین معلمان و دانش آموزان، آشنایی آنها با امکانات آموزشی در فضای مجازی، بالا بردن روحیه همکاری ، استفاده از توانمندی اولیا در امر آموزش، آشنایی خانواده ها با قابلیتهای تلفن همراه و وسایل ارتباطی نوین، در دسترس بودن محتوای آموزشی برای تکرار مطالب درسی، استفاده از لوازم اولیه بهعنوان وسایل کمکآموزشی، بروز قدرت خلاقیت معلمان و دسترسی یکسان دانش آموزان به مدرسان برتر استان و شهرستان از جمله فرصتهای به وجود آمده ناشی از شیوع کروناست.
کارگر ، فراهم نبودن زیرساخت های آموزش در فضای مجازی، نبود فضای استاندارد برای ضبط محتوای آموزشی، دسترسی نداشتن برخی دانش آموزان به آموزش در فضای مجازی، خلاصه خوانی دانش آموزان، پایین بودن سرعت اینترنت، تحمیل هزینه شارژ اینترنت به خانوادهها و معلمان ، فشار روانی بر دانش آموزان، نبود رقابت در بین دانش آموزان برتر بهواسطه قطع ارتباط حضوری، بیتجربگی دبیران در امر آموزش در فضای مجازی و یک دست نبودن محتوای آموزشی تولیدشده توسط دبیران را از جمله چالشهای آموزش فضای مجازی برشمرد.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و مبارزه با این بیماری، گفت: در این راستا اقدامات فیزیکی، آموزشی و فرهنگی خوبی نیز انجام شد.
دبیر شورای آموزش و پرورش شهرستان تصریح کرد: از اقدامات فیزیکی انجامشده میتوان به تهیه و توزیع بیش از چهار هزار عدد ماسک، توزیع مواد شوینده و بهداشتی بین مدارس در اسفندماه سال گذشته، تهیه ژل ضدعفونیکننده، ضدعفونی فضای اداری مدیریت آموزش و پرورش و مدارس اشاره کرد.
کارگر برگزاری جلسه با مدیران و کارکنان مدارس با حضور رییس مرکز بهداشت ، توزیع یک دوره کامل کتاب تست ویژه دانش آموزان متقاضی ورود به دانشگاه ها ، ایجاد کانال در فضای مجازی داخلی توسط مدارس، تولید محتوا توسط معلمان در قالب فیلمهای آموزشی، کانالهای سرگرمی و ایجاد کانال برای یکسانسازی را از دیگر فعالیت ها ذکر کرد.
در سال تحصیلی ۹۹- ۹۸ حدود ۱۹ هزار دانش آموز در مدارس اردکان مشغول به تحصیل بودند که با تعطیلی مدارس در اوایل اسفند ماه سال گذشته به دلیل شیوع کرونا، امور آموزشی از طریق فضای مجازی در حال پیگیری است.
مرکز شهرستان ۹۸ هزار نفری اردکان در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.
همچنین رییس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تاکنون ۸۲ هزار و ۲۱۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدندو با فوت ۸۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، پنج هزار و ۱۱۸ تن جان خود را از دست دادند.
کیانوش جهانپور بیان کرد: از دیروز تا ظهر یکشنبه( ۳۱ فروردین ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی هزار و ۳۴۳ بیمار جدید در کشور شناسایی شدند .
وی افزود: تاکنون ۵۷ هزار و ۲۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شدند و سه هزار و ۴۵۶ بیمار تحت مراقبت قرار دارند.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا وزارت بهداشت اظهار کرد: تاکنون ۳۴۱ هزار و ۶۶۲ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شد، گرچه نزول تدریجی مبتلایان جدید مشاهده میشود، اما همه هشدارها به قوت خود باقی است.
وی تاکید کرد که با فاصله گذاری هوشمند و بازگشت مشاغل ضروری، امکان دارد ترددها افزایش پیدا کند و در نتیجه رعایت فاصله گذاری ضروری است و استفاده از ماسکهای خانگی میتواند کمک کند.