به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا قمی در جلسه کارگروه مشاغل که در شورای اسلامی شهر و با حضور فرماندار، اتاق اصناف، نظام مهندسی ساختمان و حوزههای مرتبط با کسب و کار برگزار شد، اظهار داشت: در شاخصهای کسب و کار برخی کسبه درآمدهای روزانه و هفتگی دارند و از این طریق امرار معاش میکنند و در بازگشایی مجدد اصناف همه نگران رعایت نشدن پروتکلها هستند.
وی ادامه داد: یک بسته نظارتی قوی لازم است و ضروری است افرادی که نظارت دارند آموزش دیده باشند که در این مسیر چند راه حل مطرح بود که از آن جمله استفاده از ظرفیت اپلیکیشن شهربین، مدیریت واحد در نظارتها، فرهنگ سازی در جامعه با همکاری سازمان فرهنگی شهرداری است.
عضو شورای اسلامی شهر یزد با تاکید بر استفاده از ظرفیت نرم افزاری شهربین گفت: شهربین ظرفیتی برای پویش پایش شهر است و میتواند با اتصال به سامانههای مستقر در فرمانداری، گزارشهای مردمی را برای رصد و برخورد لازم ارسال کند.
محسن عباسی هرفته، بر ورود جدی تر اجراییات شهرداری تاکید کرد و ادامه داد: در مباحث آموزشی و تولید محتوا، ساخت و سازها هم لحاظ شود.
علیرضا حسنی، رئیس اتاق اصناف یزد هم در این جلسه با اعلام آمادگی اصناف در ارائه آموزشها گفت: بسیاری از کسب و کارها از سیستم سنتی خارج شدهاند و با شیوههای جدید به فروش می پردارند که در این راه اتحادیهها که آموزش اعضای خود را دنبال میکنند، آماده برگزاری دورههای آموزشی جدید هستند.
کرونا ۱۰ سال ایران را در حوزه دیجیتال جلو برد
مرتضی محمدی، مربی کسب و کار نیز در این جلسه با برشمردن شرایط اقتصادی اظهار داشت: کرونا حداقل ۱۰ سال ایران را در حوزه دیجیتال جلو برد و پیشنهاد دارم شورای شهر بحث شهر الکترونیک را پیگیری و اجرایی نماید.
محمدی افزود: آموزش اصلی ترین موضوع کسب و کارها در شرایط پیش رو است و باید فرهنگ استفاده از رسانههای دیجیتال را تقویت کنیم.
محمدکاظم کشورشاهی، مدیر پشتیبانی شهربین هم در این جلسه با اشاره به ظرفیت این اپلیکیشن در کمک به نظارت بیشتر اصناف گفت: شهربین با ظرفیت رصد مردمی و اطلاع رسانی آماده همکاری برای نظارتها و ارتباط خدمات دهنده و خدمات گیرنده در کسب و کارهای سطح شهر است.
تلاش برای جبران خسارتها در امر ساخت و ساز
عباس ملازینلی، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری یزد هم در این جلسه بر آموزشها و اطلاع رسانی به شهروندان تاکید و آمادگی سازمان را برای همکاری در کارگروه اعلام کرد.
عباس معتمد راد از نظام مهندسی ساختمان یزد نیز طراحی، نظارت و اجرا سه بخش این سازمان برشمرد که در شیوع بیماری کرونا اجرا و نظارت با مشکلاتی روبرو شده است که سازمان در جبران بخشی از خسارتها به مهندسین خود در تلاش است.
وی بر پروتکلهای ساختمانی در شرایط پیش آمده تاکید کرد و خواستار نظارت این سازمان و شهرداری بر ساخت و سازها شد.