دکتر علی رضا نواب اعظم روز سه شنبه به ایرنا گفت: هدف ما بسته شدن مطبهای دندانپزشکی نیست و فقط در صورت امکان بیمارانی که کار انتخابی مثل روکش و ترمیم و جرم گیری و یا ایمپلنت و زیبایی در دندانپزشکی دارند، آن را به آینده واگذار کنند تا خطر انتقال ویروس کاملا از بین برود.
به گفته وی این افراد پس از اعلام وزارت بهداشت یا دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر رفع خطر، مراجعه کنند و فعلا برای کارهای اورژانس و عوارضی که در درمانهای قبلی انجام دادند با رعایت کامل پروتکال کنترل عفونت در دندانپزشکی در مطب ها و درمانگاهها حاضر شوند.
دکتر نواب اعظم یادآور شد: بیمارانی که علائمی مثل تب و سرفه و سردرد یا آب ریزش بینی دارند به مراکز درمانی بیمارستان شهید صدوقی جهت معاینه و تست مراجعه کنند ضمنا اگر بیماران تروما یا عفونت های حاد ناحیه دهان و فک و صورت داشتند که در مطب قابل درمان نبود به اورژانس کلانتری معرفی شوند.
به گفته وی رزیدنتهای دهان و فک و صورت بصورت شبانه روز در خدمت شهروندان میباشند و از مردم استان هم می خواهیم فعلا جهت درمانهای دندانپزشکی که اورژانس و همرا با درد نیست به مراکز درمانی دندانپزشکی مراجعه نکنند تا خطر انتقال ویرس کرونا تمام شود.
از زمان شیوع بیماری کرونا تاکنون ۳۰۰ نفر در مراکز درمانی استانی یزد بستری شدند که برای ۸۴ نفر آزمایش انجام و تست پنج نفر مثبت بوده که از این تعداد ۲ نفر فوت کردند.