توجه خاص کاربران شبکه‌های اجتماعی به این بیماری ناشناخته و نگران کننده اگر علمی و تخصصی و با هدف آرامش دادن به جامعه و سفارش به رعایت نکات بهداشتی و توصیه‌های ایمنی باشد قطعا مثمر ثمر است.

اما اگر قرار باشد با اظهار نظرهای غیرکارشناسی و بر اساس حدس و گمان و یا استناد به برخی رسانه های بیگانه، برای شهروندان خودمان، تشویش و نگرانی ایجاد کنیم نه تنها مفید نیست که قطعا موجب آسیب هایی هم خواهد شد، معضلی که هم اکنون بخشی از فضای مجازی استان یزد را در برگرفته است.

بطور حتم، هدف همه ما گذر از این بیماری نوظهور و مواظبت برای عدم ابتلا به آن است و قطعا اطلاع رسانی در این زمینه می تواند مفید باشد و وظیفه اصلی این اطلاع رسانی هم بر دوش رسانه هاست و چون شبکه های اجتماعی، نخستین دریافت کننده  اخبار برای مخاطبان هستند و حتی گوی سبقت را از رسانه ملی هم ربوده اند پس باید دقت کنیم تا قلم به ناروا نچرخانیم و موجب نگرانی مخاطبان نشویم.

اگر قرار است در مورد این بیماری، مشخصات آن، آمار مبتلایان و یا افراد در معرض ابتلا و بخصوص توصیه های بهداشتی، مطالبی بیان شود اولا باید توسط متخصص و اهل فن باشد و دوم اینکه این نظرات باید از طریق مرجع رسمی و منطقی آن یعنی دانشگاه علوم پزشکی باشد.

حتی یک متخصص و پزشک هم حق ندارد بدون نظر دانشگاه، نسبت به این بیماری ناشناخته اظهار نظر کند؛ اینکه برخی شبکه‌های اجتماعی به درج نظرات برخی افراد حتی متخصص و پزشک اقدام می کنند قطعا راهگشا نیست.

باید اجازه داد تا در مورد بیماری مرموزی همچون کرونا فقط وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اظهار نظر کند و بیخود و بی جهت موجب نگرانی مردم نشویم.

این که یک کانال پرمخاطب به درج اظهارنظر مخاطبان خود بپردازد خوب است به شرطی که وارد فاز تخصصی آن نشوند، شلوغ نکند، آمارسازی ننماید، جو ترس و دلهره را موجب نشود و مردم را نگران نکند. 

همه ما نگرانیم، هیچکس هم مدعی نیست که باید مخفی کاری کرد و کسی هم حق این کار را ندارد اما نباید بیشتر از آنچه اتفاق افتاده گفت و نوشت و مردم را نگران کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.