به گفته مدیرکل ورزش و جوانان یزد گفت: هماکنون حدود ۶۰۰ باشگاه فرهنگی ورزشی در رشتههای مختلف ویژه مردان و بانوان به همت بخش خصوصی در استان فعالیت دارد.
مسعود شریعتی افزود: این باشگاهها برای جذب، آموزش و سازماندهی ورزشکاران وظایف محوله را طبق مقررات انجام میدهند و نقش مهمی در توسعه رشتههای مختلف ورزشی در ۱۰ شهرستان استان دارند.
وی اظهار داشت: برای موفقیت در مدیریت به اصطلاح باشگاهداری باید دست اندرکاران امر بیش از گذشته وظایف و مقررات مربوطه را بشناسند تا در رسیدن به اهداف و توفیق بیشتر در امور موفق باشند.
این مدیر ورزش استان اظهارداشت: برگزاری دورههای علمی و آموزشی با حضور کارشناسان از جمله برنامههای مهمی است که از سوی این ادارهکل با همراهی و استقبال مدیران باشگاه ها برگزار میشود.
شریعتی بیان کرد: دولت و نظام برای حمایت و گسترش فعالیت باشگاههای ورزشی مقررات خوبی پیش بینی کردند که باید مدیران فضاهای ورزشی از آن به نحو مطلوب استفاده کنند.
همچنین عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی تهران در این گردهمایی گفت: اساسیترین اصل برای موفقیت باشگاه های ورزشی در رشتهای که فعالیت دارند، جهتگیری و برنامهمحوری است.
محمدحسن پیمانفر افزود: اولین اصل موفقیت باشگاههای ورزشی این است که وظایف خود را در طرحهای بلند مدت تعریف کنند و برای رسیدن به آن بکوشند.
وی اظهارداشت: باشگاه های موفق باید طرح محور باشند و تمام مقررات خود را به صورت علمی و دقیق با بهرهگیری از تمام ظرفیتها انجام دهد.
همچنین عضو هیات علمی دانشگاه یزد گفت: آشنایی مدیران باشگاه های ورزشی با مقرات مالی از جمله ماموریت های مهمی است که باید آگاهی کامل از آن داشته باشند.
اکرم تفتیان افزود: توانمندسازی مدیران باشگاهها با بهرهگیری از اصول علمی در مسائل مالی باید همواره در اولویت دست اندرکاران امر قرار گیرد.
وی اظهار داشت: اگر مدیران به مسائل مالی و نحوه جذب و هزینه کرد آن آشنا باشند، میتوانند تمام امور خود را دقیقا برای موفقیت و اهداف تعریف شده انجام دهند .
استان یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۴۸ هیات ورزشی و ۶۲ هزار ورزشکار بیمه شده دارد .