در مراسم افتتاحیه که حجت اسلام سیدابراهیم حسینی امام ‌جمعه، محمد کاظمی نسب فرماندار، جمعی از مردم و مسوولان محلی حضور داشتند، بخشدار مرکزی ابرکوه به ایرنا گفت: جشنواره با همکاری دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستاهای شمس‌آباد ، رییس آباد ، فیض آباد ، عزیزآباد، مُدوئیه، کُلپه و شَهرسب برپا شده است .

حبیب الله حسینی اظهارکرد:  هدف از این کار ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم به ‌ویژه گیاهی ،خانگی و کمک به مشاغل خانگی و نشاط اجتماعی است که جشنواره نقش تأثیرگذاری در سلامتی و همچنین در بحث اقتصاد مقاومتی، که کمک‌ حال خانواده‌هاست دارد،برپا شده است.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد که با توجه به توانمندی هایی که در بانوان روستاهای این بخش وجود دارد ، بستر مناسبی برای توزیع و فروش صنایع‌ دستی ابرکوه که از تنوع خاصی هم برخوردار است در آستانه سال نو به مسافران و گردشگران عرضه شود.

بخشدار مرکزی ابرکوه در ادامه با اشاره به اینکه ابرکوه یکی از ۱۴ شهر نمونه گردشگری ایران است ، ادامه داد: این شهرستان افزون بر ۴۰۰ اثر تاریخی و طبیعی شناخته شده دارد که بیشتر آثار شهرستان در حوزه بخش مرکزی قرار دارد که تاکنون ۱۴۳ اثر شهرستان در فهرست آثار ملی ثبت شده است.

حسینی با بیان اینکه نمایشگاه و محل فروش صنایع دستی می تواند علاوه بر جذب گردشگران داخلی و خارجی نقش تاثیر گذاری در ایجاد اشتغال منطقه داشته باشد تصریح کرد:  کسب درآمد ، ایجاد اشتغال ، تمایل و انگیزه بانوان را برای مشارکت در خلق هنرهای دستی افزایش می دهد.

۱۹ روستای بخش مرکزی ابرکوه دهیاری دارد و سه روستا بدون دهیاری است ، این بخش بیش از ۱۰ هزار نفر جمعیت دارد و شغل اغلب ساکنان آن کشاورزی و دامداری است.

مرکز شهرستان ۵۵ هزارنفری ابرکوه در۱۴۰کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.