محمد علی طالبی در جمع مدیران صنایع و معادن استان ادامه داد: دیگر در دولت منابعی وجود ندارد که بخواهد تخصیص دهد و برخی این موضوع را به فراموشی سپرده بودند.

وی با اشاره به اینکه مدیریت سوخت در سطح سران قوا و با تایید رهبر انقلاب انجام شد، افزود: متأسفانه برخی که منافع شخصی و گروهی خود را بر منافع ملی ترجیح می دهند مقابل دولت موضع گرفتند.

طالبی تصریح کرد: اگر از منتقدان اجرای مدیریت سوخت سوال شود جایگزین و راه حل شما در این وضعیت کشور چه بود، پاسخی برای گفتن ندارند.

وی افزود: با این وجود باید فعالیت بخش خصوصی را قدر دانست که مردانه پای کار بودند و در این جنگ اقتصادی نقش خود را در تولید کشور به خوبی ایفا کردند

استاندار یزد در ادامه گفت: همواره حضور در جمع صنعت گران و تولیدکنندگان دستاوردهای خوبی داشته و سعی کرده ایم تعامل خوبی در این زمینه داشته باشیم.

محمدعلی طالبی با اشاره به اینکه واحدهای صنعتی و تولیدی مشکلات زیادی دارند، گفت: با این حال در شرایط کنونی کشور وضعیت استان یزد نسبت به سایر نقاط استان بهتر است.


وی درباره مشکلات مطرح شده درباره فرش ماشینی گفت: به صورت ویژه جلسه ای را برای بررسی این موضوع برگزار خواهیم کرد.

طالبی به حساسیت استفاده از نیروهای غیربومی در استان اشاره کرد و گفت: وقتی یک نیروی بومی به کار گرفته شود یک بیکار از جمعیت بیکاران استان کم می شود ولی هرگاه یک نیرو غیربومی به کار گرفته شود سه نفر (خانواده فرد) به جمعیت بیکاران استان افزوده می شود.

وی اضافه کرد: استان یزد در مهاجرت سومین استان کشور و در زمینه بیکاری دومین استان در کشور هستیم.

در ابتدای این نشست مدیران صنایع و معادن استان به بیان مشکلات و طرح دیدگاه های خود پرداختند.

یکی از مدیران با بیان اینکه حل مشکل صنعت نیازمند دیپلماسی اقتصادی است، گفت: نمایندگان مجلس لازم است طرح رقابت پذیری زنجیره ارزش صنایع تکمیلی در حوزه پلیمر، مس و فولاد را در دستور کار خود قرار دهند.

تولید کننده دیگری گفت: اصرار دولت بر برگشت ارزی جز تعطیلی صادرات و به موجب آن تعطیلی کارخانه یا ریزش کارگران فایده دیگری نداشته است.

صنعتگر دیگری با بیان اینکه گرانی بنزین سبب افزایش قیمت مواد اولیه شده است، گفت:  کنترل قیمت را باید از بازار شروع کرد نه از کارخانه.

یکی از تولیدکنندگان فرش گفت: یزد روزی قطب تولید فرش ماشینی در کشور بود که اکنون با تعطیلی حداقل هشت کارخانه کاشان جای آن را گرفته است.

وی از واردات نخ ماشینی از ترکیه انتقاد کرد و گفت: این امر سبب بیکاری کارگران می شود.

تولید کننده دیگری در زمینه فرش گفت: تأکید دولت بر برگشت ارز به کشور سبب تعطیل شدن صادرات فرش دستباف شد و اگر این روال ادامه یابد صادرات صنایع دیگر هم متوقف می شود.

یکی از صنعت گران عرصه ریسندگی گفت: مقدار نخ کافی با کیفیت مشابه خارجی در استان و کشور با بهترین دستگاه های ممکن وجود دارد و واردات آن بر اساس روابط از ترکیه به این صنعت ضربه می زند.

نماینده تفت  و میبد در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: سال گذشته از سه فراکسیون مجلس خواسته شد مشکلات کشور را اولویت بندی کنند که به اتفاق هر سه فراکسیون اولویت اول کشور را تنش زدایی در روابط خارجی عنوان کردند.

کمال دهقانی فیروزآبادی افزود: تحریم های آمریکا سبب بروز مشکلاتی شده که متأسفانه فشار این مشکلات بر روی مردم می آید.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی باید به گونه ای برنامه ریزی کرد که هم هوای مردم را داشت و هم از تولید کنندگان حمایت کرد تا به هیچکدام فشار نیاید.

رئیس مجمع نمایندگان استان با اشاره به اینکه قبل از این مشکل افزایش نرخ دلار را داشتیم، گفت: اینک با گران شدن بنزین بار دیگر مردم و مسئولان دغدغه افزایش قیمت ها را دارند.

دهقانی با بیان اینکه مشکلات صنعت گران و تولید کنندگان باید در کلان کشور حل شود، گفت: کشور باید به سمتی برود که سرمایه ها بیرون نرود و حتی جذب شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.