« محمدرضا فروحی» دوشنبه‌شب در آیین اختتامیه مسابقات فوتسال پیشکسوتان شهرداری‌های ایران در یزد گفت: هرچند از سوی مسئولان شهرداری‌ها کارهای خوبی هم انجام شده ولی کافی نیست و باید با عزم جدی  و جلب همکاری آحاد مختلف به ورزش و فعالیت‌های تربیت‌ بدنی به خصوص ورزش‌های همگانی بیشتر توجه شود.

وی ادامه داد: فعالیت این کمیته از ۱۰ سال پیش آغاز شد و هدف هم ایجاد شور و نشاط در بین کارمندان شهرداری‌ها با فعالیت‌های ورزشی و همگانی کردن ورزش در بین مردم در شهرهاست که تاکنون توفیق‌های خوبی نصیب جامعه و مردم شده است .

این مسئول اظهار داشت: تشکیل شورای سیاستگذاری شهر فعال در حوزه ورزش ، برگزاری مسابقات ورزشی در رشته‌های مختلف بین کارمندان شهرداری‌ها و شهروندان و انجام امور فرهنگی و اجتماعی در کنار این برنامه‌ها از جمله اقدام‌هایی است که با همکاری بخش‌های مختلف انجام شده است.

فروحی تاکید کرد: انتظار می‌رود شهرداری‌ها بیش از گذشته با بهره‌مندی از رویکرد ورزش و شور نشاط سالم با برنامه‌های مطلوبی که اجرا می‌کنند ورزش را در جامعه پر اهمیت‌تر جلوه دهند.   

همچنین شهردار یزد گفت: توجه به ورزش در بین کارمندان این نهاد و مردم باید همواره در اولویت‌ کار مجموعه شهرداری قرار گیرد.

« جمال الدین عزیزی بُندرآبادی » افزود: ایجاد شور و نشاط در بین کارمندان و شهروندان با حضور در فعالیت‌های ورزشی نقش مهمی در ارتقای فرهنگی و اجتماعی دارد.

وی اظهار داشت: تاکنون در شهرداری یزد برای فعالیت‌های ورزشی اقدام‌های خوبی انجام گرفته و این روند با حمایت و همراهی مردم ادامه پیدا می‌کند.

در پایان این مراسم با لوح و هدایایی از حسین شمس سرمربی سابق تیم ملی فوتسال ایران و همچنین تیم‌های اول تا سوم سومین دوره مسابقات فوتسال پیشکسونان شهرداری‌های کشور قدردانی شد.

مسابقات فوتسال پیشکسوتان شهرداری‌های کشور با حضور ۹ تیم در سه گروه به مدت سه روز در سالن دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد که در پایان تیم‌های مشهد، یزد و شیراز اول تا سوم شدند.

استان یزد ۴۸ هیات ورزشی و  ۶۵ هزار ورزشکار بیمه شده دارد.

از جمعیت یک میلیون و ۱۳۸ هزار نفری استان حدود ۶۵ درصد در شهرستان یزد زندگی می‌کنند، از مجموع جمعیت استان ۸۷ درصد در ۲۱ شهر و بقیه در روستاها و آبادی‌ها سکونت دارند .

از جمعیت ۸۳ میلیون نفری ایران ۷۵ درصد در شهرها وبقیه در روستاها و آبادیها  زندگی می کنند در حالیکه در کشورهای صنعتی این عدد ۶۰ به ۴۰ است. 

۷۵۳۶/ ۲۰۴۷   

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.