رییس مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت یزد از درمان زخم پای دیابتی با روشهای علمی نوین و کاهش 10 برابری هزینه درمان در این مرکز خبر داد.
به گزارش ایسنا-منطقه یزد،«سیدحسین خلیلزاده» با اشاره به اقدامات در دستور کار مرکز دیابت استان، اظهار کرد: روزانه بین ۲۰ تا ۲۵ بیمار دیابتی برای درمان زخم پا به، کلینیک زخم پای دیابتی یزد مراجعه می کنند.
وی با بیان اینکه مرکز دیابت یزد مرکزی دولتی با هزینه درمان کم است، افزود: تاکنون نتایج مثبت قابل توجهی بدنبال داشته است.
رییس مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت یزد گفت: در این مرکز از پانسمانهای داخلی و معمولی برای درمان مراجعان استفاده میشود.
خلیل زاده در ادامه هدف از راهاندازی این کلینیک را بهبود سطح کیفی درمان بیماران از طریق تعامل با مراکز درمانی دیگر دانست و از کاهش پنج تا 10 برابری هزینههای درمان زخم پای دیابتی در این مرکز نسبت به سایر مراکز خبر داد.
این مسئول تصریح کرد: مردان، افراد سیگاری یا قلیانی، افرادی که دچار نوروپاتی (اختلال اعصاب) هستند، بیمارانی که سابقه دیابت آنها بیشتر از ۱۰ سال است، کسانی که سابقه زخم پای دیابتی دارند و افراد دچار اختلال خونرسانی در اندام تحتانی از جمله گروههای در معرض خطر ابتلا به زخم پای دیابتی هستند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: دیابت، سبب اختلال در اعصاب پا میشود و خونرسانی به پا را مختل میکند، عروق کوچک و بزرگ پا را درگیر میکند و به همین دلیل بیماران زخم پای دیابتی باید از کفشهای چرم طبیعی، بند دار و قابل تنظیم استفاده کنند و کسانیکه دچار ناهنجاری در پا هستند باید اسکن کف پا انجام داده و کفی مناسب کفش برای آنها طراحی شود.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SAانتهای پیام