به گزارش عصر یکشنبه روابط عمومی اداره کل دادگستری، محمدحسین رحیمی زاده در نشست قضایی افزود: آموزش مردم می‌تواند از شکل‌گیری پرونده هایی که پایه و اساس مستندی ندارد، جلوگیری کند.
وی ادامه داد: اغلب شکاییت ها از سر ناآگاهی و اطلاع نداشتن از شرایط قانونی صورت می گیرد، چنانچه برنامه هایی هدفمند در جهت ارتقاء آگاهی عمومی و حقوقی مردم ساخته شود، بسیار اثرگذار خواهد بود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد با اشاره به ظرفیت رسانه ها در برنامه سازی و ارائه پیام های هدفدار پیشگیری به مردم گفت: ارائه آموزش های مستقیم و غیرمستقیم در برنامه های پرمخاطب، ترویج هنجارپذیری و قانونمداری در سوژه های جذاب و مخاطب پسند بسیار می تواند راهگشا باشد.
رحیمی زاده تصریح کرد: کار بر روی فرهنگ ترافیک و همچنین بررسی فنی تصادف و علت شناسایی موضوع مرتبط و برنامه سازی جذاب در این زمینه از درخواست های ماست.
وی تاکید کرد: با توجه به پرونده‌هایی که در دستگاه قضایی وجود دارد برای برنامه سازان سوژه‌های خوبی یافت می‌شود که می‌توان از آن در آموزش‌های مستقیم و غیر مستقیم استفاده کرد و این آمادگی در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری برای تسهیل این امر وجود دارد.
وی، اشتراک کارهای انجام شده در سایر استان ها و بهره گیری از این ظرفیت مشترک را به عنوان پیشنهاد مطرح کرد و بیان داشت: در بسیاری از استان ها راجع به موضوعات مختلف تولیدات سمعی و بصری خوبی تهیه و پخش شده است که به نظر می رسد استفاده از این تولیدات هم صرفه جویی مالی به دنبال دارد و هم از نظر زمان و فرصت شرایط خوبی را دارد.
استان یزد بر اساس سرشماری سال 1395 یک میلیون و 138 هزار نفر جمعیت دارد.
7536/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.