به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی این شرکت ، محسن نگارش گفت: سامانه یادشده فرآیند ثبت درخواست مشترکان را برای ساخت نیروگاه های خورشیدی تا سقف ظرفیت انشعاب تسهیل می کند.
وی افزود : از این پس فرآیند بازدید و تایید احداث نیروگاه، عقد قرارداد، نظارت در حین احداث و اتصال به شبکه و در نهایت پرداخت وجه به تولید کنندگان برق تجدید پذیر با بهره گیری از سامانه در کوتاه ترین زمان انجام می شود.
مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع یزد با اشاره با تاثیر منفی افزایش نرخ ارز بر توسعه مولدهای خورشیدی، ‌اظهار امیدواری کرد: حضور بسیج و نهادهای حمایتی نظیر کمیته امداد ، رونق مجددی به بازار کسب و کار خورشیدی در استان بدهد.
به گفته نگارش با بهره گیری از انرژی خورشیدی غنی در یزد، علاوه بر تامین برق پاک در محل مصرف، فرصت مناسبی را برای کسب درآمد از محل ساخت این نیروگاه ها فراهم می سازد.
وی یادآور شد: بیش از 90 نیروگاه خورشیدی کوچک دارای قرارداد خرید تضمینی با ظرفیت مجموع 1.5 مگاوات در استان به شبکه توزیع برق متصل است.
وی بیشترین تمرکز ظرفیت این نیروگاه ها را در شهرهای یزد،‌ نیر، تفت و میبد بیان کرد و گفت: علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر و ثبت درخواست خود در سامانه مهرسان می توانند در قسمت زیر سایت ها و در بخش انرژی های تجدیدپذیر وارد بخش راهنمای آن در وبسایت شرکت توزیع برق شوند.
استان یزد در توسعه نیروگاه‌های خورشیدی با افزایش تعداد این نیروگاه‌ها به 6 واحد و افزایش ظرفیت به 53.5 مگاوات در رتبه نخست کشور قرار دارد.
1968/ 2047
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.