به گزارش خبرنگار ایرنا، این بوم گردی در یکی از خانه های روستا با قدمت 100 ساله توسط بخش خصوصی با 300 مترمربع زیربنا و افزون بر پنج میلیارد ریال سرمایه گذاری برای پذیرایی گردشگران و مسافران راه اندازی شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد گفت: بهره گیری از مشارکت بخش خصوصی با همکاری دولت در ایجاد اقامتگاه های بوم گردی در اولویت کارهاست.
سید مصطفی فاطمی در آیین افتتاح این بوم گردی افزود: ایجاد فضای مناسب برای اقامت گردشگران داخلی و خارجی در توسعه صنعت گردشگری بسیار مهم است .
وی اظهار داشت: همکاری بخش های مختلف اداری و جلب مشارکت علاقه مندان برای فعالیت در ایجاد اقامتگاه های بوم گردی مورد تاکید و حمایت دولت است.
همچنین فرماندار مهریز گفت: ایحاد زمینه برای جذب مسافران و گردشگران نقش مهمی در رونق و توسعه منطقه در شهر و مناطق روستایی بخش مرکزی دارد.
رضا زارع زاده مهریزی افزود: دولت برای حضور فعال و جلب سرمایه گذاری بخش خصوصی در ایجاد مکان های مناسب برای رفاه حال گردشگران از هیچ کوششی دریغ نمی کند.
وی اظهار داشت: برای حضور گردشگران داخلی و خارجی به منطقه به زیرساخت های لازم نیاز است و بدون شک وجود واحدهای مناسب اقامتی و بوم گردی ها نقش مهمی در این ارتباط دارد.
بخشدار مرکزی مهریز هم به وجود آثار و بناهای تاریخی به خصوص مناطق ییلاقی در پنج دهستان زیر پوشش اشاره کرد که سبب حضور مسافران و گردشگران زیادی است.
مهدی دهقانی زاده افزود: از جمله سیاست های محوری دولت در مناطق روستایی توجه به گردشگری و توسعه و رونق آن است که در سال های اخیر فعالیت های مهمی انجام شد.
وی تصریح کرد: باید با همکاری دستگاه های اجرایی زمینه حضور بخش خصوصی برای سرمایه گذاری و ایجاد واحدهای اقامتی به خصوص بوم گردی فراهم شود.
به گزارش ایرنا، یازدهمین اقامتگاه بوم گردی مهریز 30 مهر ماه 1397 در دهستان تنگچنار از توابع بخش مرکزی این شهرستان افتتاح شد.
این بوم گردی در یکی از خانه ها با قدمت 80 ساله توسط بخش خصوصی در زمینی به وسعت سه هزار و 600 متر مربع و زیربنای 700 مترمربع و شامل پنج اتاق برای پذیرایی گردشگران و مسافران افتتاح شده بود.
روستای فخر آباد جزو دهستان میانکوه مهریز با 35 خانوار در 17 کیلومتری شمال غربی این شهرستان قرار دارد.
بوم گردی به مفهوم واقعی، یعنی ما شرایطی را در یک مکان داشته باشیم که «بر اساس فرهنگ منطقه» از گردشگران میزبانی کنیم، برای نمونه اقامتگاه عشایری باید چادر و اقامتگاه روستایی باید خانه روستایی مشابه دیگر خانه های منطقه باشد.
مهریز با قابلیت های تفریحی، گردشگری از جمله باغ پهلوان پور و قنات حسن آباد که به ثبت جهانی رسید و چشمه غربال بیز، منطقه تفریحی کوه ریگ و دیگر آثار باشکوه خشتی همواره پذیرای گردشگران داخلی و خارجی است.
این شهرستان 600 اثر تاریخی و فرهنگی دارد و تاکنون 100 اثر آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
مرکز شهرستان 55 هزار نفری مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد واقع شده است.
7536/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.