هادی هادی نسب سه‌شنبه‌شب در گفت‌وگو با ایرنا افزود: با توجه به گزارش‌های دریافتی و بازدیدهای میدانی سیلاب‌ها در حال فروکش است و جای هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد.
وی اظهار داشت: خسارت ناشی از این سیلاب‌ها و رواناب‌ها به‌صورت جزئی است که با توجه به نوع و شدت بارش‌ها طبیعی است.
هادی نسب تصریح کرد: مرکز عملیات اضطراری مدیریت یزد در طول شبانه‌روز آماده پاسخگویی به شهروندان و مسافران در صورت بروز مشکل در محدوده استحفاظی استان است.
وی ادامه داد: هم‌اکنون تمام نیروهای خدمات رسان نهادهای مختلف ازجمله شهرداری‌ها، راهداری، اورژانس ،جمعیت هلال‌احمر و پلیس‌راه در شهرستان‌های یزد، اشکذر، میبد، اردکان، مهریز، تفت، بافق، خاتم، بهاباد و ابرکوه تا پایان بارندگی در حال آماده‌باش کامل هستند.
بارندگی پراکنده از دیروز (دوشنبه ) در استان یزد آغاز شد و تا لحظه مخابره خبر ادامه دارد.
به گفته مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای یزد باوجود بارش‌های خوب و جاری شدن سیلاب در برخی نقاط ، تمام جاده‌های استان به‌جز 2 مسیر روستایی ده بالا در تفت و نصرآباد به ندوشن میبد باز و تردد در آن‌ها ادامه دارد.
علی علیخانی عصر سه‌شنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: از دیروز شاهد جاری شدن سیلاب در مناطقی از استان ازجمله در شهرستان‌های تفت و مهریز بودیم و با توجه به آماده‌باش تمام نیروهای راهداری ، پلیس‌راه و سایر دستگاه‌های خدمات رسان، تاکنون ازلحاظ تردد مشکلی خاصی رخ نداده است.
وی افزود: در برخی مسیرها که احتمال خطر وجود داشت ، مثل ده بالا در تفت و یا نصرآباد به ندوشن مسیر مسدود اعلام شد تا مشکلی برای هم استانی‌ها ایجاد نشود.
افزایش بارندگی‌ها در حالی است که یزد در 20 سال اخیر با پدیده خشکسالی شدیدی روبرو بود و به علت کاهش بارندگی‌ها از جمعیت روستایی آن کاسته شد و سطح زیر کشت نیز کاهش یافت.
به همین علت از 170 هزار هکتار اراضی قابل کشاورزی استان در حال حاضر 116 هزار هکتار آن کشت می‌شود.
در حال حاضر تمام سازمان‌ها و نهادهای خدمات‌رسانی استان در آماده‌باش کامل هستند و برای پیشگیری از وقوع حوادث احتمالی تمامی ظرفیت‌ها و امکانات بسیج شد.
یزد در ناحیه مرکزی ایران در منطقه‌ای گرم و خشک قرار دارد و به علت شرایط جغرافیایی میزان بارش در آن اندک است و علت آن دوری استان از دریاست که کمتر تحت تأثیر ابرهای باران‌زا از غرب و جنوب کشور قرار می‌گیرد.
با توجه به فقر پوشش گیاهی و وجود گسترده عرصه‌های بیابانی بارندگی‌ها عموماً در استان سبب جاری شدن سیلاب و رواناب می‌شود.
ارتفاعات شیرکوه با 4075 متر مرتفع‌ترین نقطه استان یزد است.
2088/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.