هما خورشیدی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته 320 هزار و 389 نفر گردشگر در یزد اسکان‌یافته بودند و گردشگران و مسافران نوروزی در مدارس، هتل‌ها، خانه‌های مسافر و کمپ‌های اقامتی اسکان داده شدند.
وی اضافه کرد: اسکان روزانه 115 هزار مسافر در تعطیلات نوروزی فراهم است و آمادگی‌ها برای اسکان 130 هزار نفر در روز وجود دارد.
با توجه به افزایش اقامت مسافران نوروزی و اعلام آمادگی استاندار یزد برای پذیرش، اسکان مسافران و گردشگرانی که در مسیر بازگشت از شهر شیراز مرکز استان فارس به شهرهای خود هستند، انتظار می‌رود اقامت مسافران و ورود گردشگران به استان افزایش یابد.
محمدعلی طالبی این موضوع را در دیدار با ولی تیموری معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی و رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور مطرح کرد.
تیموری نیز با ابزار تأسف از وقوع حادثه سیل دیروز در شهر شیراز، بسیج همه امکانات استان و به‌خصوص شهرهای در مسیر فارس برای خدمت‌رسانی به گردشگران و مسافرانی که از این استان در حال بازگشت هستند، خواستار شد.
در این حادثه تلخ 19 نفر کشته و 105 نفر زخمی شدند و خسارت‌هایی به خودروهای مردم و مسافران نوروزی وارد شد.
پس‌از این نشست، ستاد اجرایی خدمات سفر یزد نشستی با حضور تیموری رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر کشور و جمعی از مسئولان استان تشکیل داد و درباره اسکان اضطراری مسافرانی که در مسیر بازگشت از شیراز هستند، تصمیماتی اتخاذ شد.
همچنین مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری یزد پیش‌تر ورود مسافران به استان یزد را مطلوب دانست و اظهار داشت: در حال حاضر ظرفیت اسکان تمام واحدها تکمیل است و برای اسکان از ظرفیت سالن‌های ورزشی، حسینیه‌ها، مصلی ها و محل برگزاری نمایشگاه بین‌المللی یزد بهره گرفته‌شده است.
سید مصطفی فاطمی افزود: به نظر می‌رسد افزایش تقاضا به دنبال شرایط آب و هوایی و بارش‌‌ در مناطق گردشگری شمال و غرب کشور و جهانی‌شدن یزد به مقصد گردشگری مسافران نوروزی تبدیل‌شده است.
وی خاطرنشان کرد: برای نوروز 98 در استان 579 تخت در مهمان‌پذیرها، 90 تخت در هتل‌ کاشانه‌ها، هزار و 736 تخت در اقامتگاه‌های بومگردی و سنتی، 280 تخت در کمپ‌های کویر نوردی و 140 تخت در مجتمع‌های گردشگری پیش‌بینی‌شده است.
استان یزد با یک‌میلیون و 138 هزار نفر جمعیت در مرکز جغرافیایی ایران قرار دارد و دارای 2 هزار و 270 هکتار بافت تاریخی و 6 هزار و 500 اثر تاریخی و فرهنگی است که از این تعداد تاکنون، یک هزار و 850 اثر به ثبت ملی رسیده است.
با توجه به غنای یزد ازلحاظ بناهای تاریخی، فرهنگی تاکنون پنج اثر استان شامل بافت تاریخی یزد، باغ‌های دولت‌آباد یزد و پهلوان پور مهریز و قنات‌های زارچ و حسن‌آباد در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید.
یزد نخستین شهر خشت خام و دومین شهر تاریخی جهان، در کنار استان‌های فارس و اصفهان به‌عنوان مثلث طلایی گردشگری ایران، مقصد اول گردشگران خارجی و اروپایی است، به‌گونه‌ای که استقبال از این شهر تا پنج برابر افزایش یافت و همین امر گردشگری را محور توسعه استان قرارداد.
گذشته از سفر گردشگران خارجی، صدها هزار گردشگر داخلی سال گذشته از بناهای تاریخی، فرهنگی و چشم اندازه‌ای طبیعی، عرصه‌های بیابانی و کویری استان دیدن کردند.
استان یزد با داشتن 40 رشته صنایع‌دستی پویا، افزون بر سه هزار هنرمند فعال در این بخش دارد.
یزد با عناوینی همچون شهر بادگیرها، دارالعباده، حسینیه ایران، دوچرخه‌ها، شیرینی، قنات، قنوت و قناعت و آفتاب شناخته می‌شود.
7532 / 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.