سیدمصطفی فاطمی عصر یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: کمیته گردشگری کودک اداره کل میراث فرهنگی یزد با هدف آشنایی کودکان با سبکهای مختلف زندگی و به منظور دیدار آنان با گردشگران داخلی و خارجی که خودرو و محل زندگی آنان مشترک بود برنامه ویژه ای اجرا کرد.
وی ادامه داد: در این برنامه، افزون بر 10 کودک یزدی با سبک زندگی ساده گردشگران آشنا شدند و به این مساله پی بردند کسانی که بیشتر وقت خود را به سفر و کسب تجربه های تازه اختصاص می دهند، لزوما نباید وضعیت مالی خوبی داشته باشند.
فاطمی اضافه کرد: این کودکان دریافتند که با کمترین امکانات که شاید در حد یک کوله پشتی باشد، می توان حس و حال خوب سفر کردن و لذت بردن را درک کرد.
یزد در کنار فارس و اصفهان به‌عنوان مثلث طلایی گردشگری ایران، مقصد اول گردشگران خارجی و اروپایی است، به‌گونه‌ای که استقبال از این شهر تا پنج برابر افزایش یافت و همین امر گردشگری را محور توسعه استان قرارداد.
سکونت‌گاه‌های استان یزد 2 هزار و 270 هکتار بافت تاریخی دارد و شهر یزد به‌عنوان نخستین شهر خشت خام و دومین شهر تاریخی جهان دارای بافت تاریخی به مساحت عرصه 743 هکتار و مساحت حریم پنج هزار هکتار است که 200 هکتار عرصه آن در 18 تیر 1396 در چهل و یکمین نشست کمیته میراث جهانی سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) در کراکوف لهستان در فهرست میراث جهانی به ثبت رسید.
با توجه به غنای یزد ازلحاظ بناهای تاریخی، فرهنگی تاکنون پنج اثر این استان در فهرست میراث جهانی ثبت شد، که پیش از ثبت جهانی بافت تاریخی یزد، باغ‌های دولت‌آباد یزد و پهلوان پور مهریز و قنات‌های زارچ و حسن‌آباد ثبت جهانی شد.
یزد گنجینه‌ای از هنر، فرهنگ و تمدنی ایرانی را در خود دارد که از آن جمله می‌توان به بناهای مذهبی، بقعه، مساجد، حسینیه‌ها، زیارتگاه‌های زرتشتیان، خانه‌های تاریخی، آب‌انبارها، باغ‌های تاریخی، بادگیرها و بازارچه‌ها اشاره کرد.
6197/ 7532
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.