به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی یزد، سعید شعبان در نشست سرمایه‌گذاری نمایندگان تام‌الاختیار عضو مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با ارائه گزارشی از فعالیت‌ها در این حوزه اظهار داشت: برنامه‌ریزی لازم در حال انجام است.
وی همچنین بابیان اینکه برنامه‌ریزی برای حضور سفیران کشورهای آفریقایی به یزد برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری در حال انجام است، افزود: مقدمات کار فراهم و برای سفر به استان دعوت شدند.
به گفته سرپرست نمایندگی وزارت خارجه در یزد ، نخستین همایش رئیسان پارک‌های علم و فناوری کشورهای عضو پیمان شانگهای و نخستین همایش فرهنگ و زبان با تمرکز بر اقلیت‌های دینی و زبان‌های نادر هم در نیمه دوم امسال در برنامه قرار دارد.
در این نشست اقدامات نمایندگی وزارت امور خارجه در یزد راجع به راهبردهای وزارتخانه به‌منظور توسعه دیپلماسی اقتصادی در استان موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.
همچنین تحلیل گزارش امنیت سرمایه‌گذاری استان و وضعیت سرمایه‌گذاری در نیروگاه‌های خورشیدی ارائه شد و نمایندگان تام‌الاختیار دستگاه‌های عضو مرکز دیدگاه‌ها و نظرات خود را بیان کردند.
اکو، یک سازمان اقتصادی منطقه‌ای است، ایران، پاکستان و ترکیه در سال ۱۳۴۳ نخستین بار آن را پایه‌ریزی کردند.
این سازمان ابتدا بانام « آر سی دی» - که نام اختصاری سازمان همکاری عمران منطقه‌ای - است، آغاز به کارکرد.
پس از پیروزی انقلاب ایران در سال 1357، مدتی در کار سازمان وقفه ایجاد شد و سال ۱۳۶۴ بانام «اکو» حیات خود را از سر گرفت.
پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، در سال ۱۳۷۲،افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان به آن پیوستند.
این سازمان هم‌اکنون با 10 عضو و حدود ۳۳۰ میلیون نفر جمعیت افزون بر هشت هزار و 620کیلومترمربع مساحت دارای منابع عظیم نفت و گاز و صنعت در اختیار دارد.
طبق اساسنامه اکو برای بهبود شرایط توسعه اقتصادی پایدار کشورهای عضو تلاش می‌کند؛ و برای حذف تدریجی موانع تجاری در این منطقه فعالیت دارد.
از دیگر اهداف اکو، تهیه برنامه مشترک برای توسعه منابع انسانی در این 10کشور است.
این سازمان همچنین برای تسریع برنامه توسعه حمل‌ونقل و ارتباطات فعالیت می‌کند و زبان رسمی آن انگلیسی است و مقر اصلی آن در تهران پایتخت ایران قرار دارد.
هفت آذر روز اکو نامگذاری شد.
یزد، چهارمین استان صنعتی و دومین استان معدنی کشور است و 200 هکتار بافت تاریخی آن 18 تیرماه 96 در سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد(یونسکو) ثبت‌شده است.
1968/ 2047
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.