حال و هوای عجیبی بود، وارد مسجد و مزار شهید که می شوی؛ دلت می گیرد و بغض به ناگاه به سراغت می آید و مردمی را از پیر و جوان و زن و مرد می بینی که نه به اجبار بلکه با پای دل و به اختیار قدم در مراسم شهدا می گذارند تا بار دیگر ثابت کنند اگرچه شهدا از میان ما رخت بر بسته اند، اما یاد و خاطره رشادت هایشان و سفر عاشقانه شان برای دفاع از اسلام بیانگر این شعر معروف است که هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق، چرا که ثبت شد بر جریده عالم دوامشان.
در سویی دیگر و در کنار مردم شهید پرور، دوستان و همرزمان شهید به چشم می خوردند که پس از گذشت 2 سال از عروج خونین فرمانده شان ، دلتنگی امانشان نمی دهد و گونه هایشان در فراق فرمانده ، از آب دیده تر می شود و تقارن سالگرد شهادت این شهید مدافع حرم با شهادت امیرالمومنین حضرت علی(ع) را سعادتی می دانند که نصیب هرکس نمی شود و او را سرباز امیرالمومنین(ع) می دانند.
رزمنده ای که به گفته دوستانش پس از مجروح شدن در عملیات فتح نبل الزهرا زمانی که بر روی ویلچر نگران از جا ماندن از صفوف شهدا بود، پس از بهبودی بار دیگر به جمع رزمندگان مدافع حریم اهل بیت شتافت و چه عاشقانه جانش را در راه دفاع از حرم زینب کبری(س) فدا کرد.
همسر شهید جعفری نیا غروب چهارشنبه در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: حضور این همه جمعیت در مراسم شهید جعفری نیا ، ثابت می کند که شهدا همواره زنده اند.
وقتی از وی خواسته شد آخرین خاطره اش با شهید جعفری نیا را بیان کند، گفت: آخرین باری که شهید در ایران حضور داشت، با هم بر مزار شهدا حاضر شدیم و ایشان در آن مزار پس از وداع با شهدا از آنها خواستند که پذیرای او نیز باشند.
همسر شهید جعفری نیا در خصوص مجروحیت شهید و حرکت مجددش به جبهه پس از بهبودی ادامه داد: دوران مجروحیت شهید اصلا قابل وصف نیست چون او همواره تشنه شهادت بود و همیشه می گفت تنها دغدغه من در ماموریت هایم، تنها گذاشتن شماست و اگر شما از من راضی باشید، من شهید می شوم و آن زمان بود که من رضایت دادم که به آنچه می خواهد برسد و شهید جعفری نیا عاشقانه به دیدار معبودش شتافت.
حس و حال غریبی است وقتی می بینی چه جانفشانی ها برای دفاع از میهن اسلامی ، اسلام و مسلمین و حرم اهل بیت صورت گرفته و به واقع انسان حیران می ماند که شهدا از چه نسل انسان هایی بودند که همه علایق دنیوی را بر زمین گذاشته و تنها با یک لبیک با اعتقاد قلبی خود خالصانه پای در میدان جهاد نهادند و در بهشت برین منزل گزیدند.
آری این شهدا روزی چون من و شما شهروندانی بودند که بین همین مردم روزگار سپری می کردند اما تفاوتشان این بود که با شنیدن ندای هل من ناصر ینصرنی، رخت جهاد بر تن کرده و در میان باران اشک پدران و مادران و همسران خود، پای در میدان جهاد با کفار نهادند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، شهید جهانگیر جعفری نیا فرمانده گردان صابرین لشکر 16 قدس گیلان و از مستشاران اعزامی در دفاع از حرم و از جانبازان آزادسازی نبل الزهرا و از اهالی روستای طالب آباد شهرستان انزلی بود که در جنوب حلب به شهادت رسید.
از شهید جهانگیر جعفری نیا 2 دختر خردسال به یادگار مانده و براساس وصیت این شهید پیکر پاک و مطهرش در زادگاهش روستای طالب آباد شهرستان انزلی به خاک سپرده شد.
شهرستان ساحلی انزلی در 40 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده و 412 شهید دوران دفاع مقدس و هشت شهید گمنام را در دل خود جای داده است.
7471 / 2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.