دبیر این جشنواره در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت : دومین جشنواره گیاهان دارویی و داروهای گیاهی به همت معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان و با همکاری گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی این دانشگاه، برگزار شد.
فاطمه یوسف بیگ با اشاره به برگزاری این جشنواره در راستای اهداف بسته توسعه دانش گیاهان دارویی خاطر نشان کرد: گیاه درمانی در بیماری های رایج، توان تولید فرآورده های طبیعی در ایران، داروسازی سنتی و معرفی برخی گیاهان دارویی بومی استان گیلان از محورهای این جشنواره بود.
وی بازدید شرکت کنندگان از باغ گیاهان دارویی دانشکده داروسازی در سایت لاکان رشت را از دیگر برنامه های این جشنواره عنوان و اظهار کرد: عملیات اجرایی این باغ از سال 95 آغاز شد و فروردین 96 مورد بهره برداری قرار گرفت که در زمان حاضر، حدود 150 گونه دارویی درختی، درختچه ای ، علفی و تعدادی گونه های تزئینی در این باغ کاشته شده است.
یوسف بیگ با اشاره به بهره مندی از باغ گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی برای آموزش دانشجویان داروسازی افزود : در ترم جدید از این باغ برای کلاس های آموزشی دانشجویان بهره گرفته شده است.
استان گیلان به دلیل بارش‌های فراوان و داشتن خاک حاصلخیز، از نظر پوشش گیاهان دارویی بسیار غنی است. گل گاو زبان ، گزنه، علف چای، عروسک پشت پرده، گل انگشتدانه ، زولنگ ، کوله خاس ، آقطی سیاه و بادرنج بویه از جمله گیاهان بومی دارویی استان گیلان است.
7286 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.