به گزارش ایرنا، مدیرکل بهزیستی استان گیلان روز شنبه در آئین راه اندازی این مرکز گفت: فوریت های اورژانس اجتماعی 123 به مسایلی مانند کودک آزاری، همسرآزاری و خودکشی رسیدگی می کند و با ارائه خدمات مددکاری و مشاوره تلاش می کند این آسیب های اجتماعی در جامعه کنترل شده و کاهش یابد.
محمدرضا پارسی افزود: در هر جامعه ای برای پاسخگویی به نیازهای مردم و حل یا کاهش مشکلات آنها، تمهیداتی اتخاذ و برنامه هایی تدوین و اجرا می شود.
وی بیان کرد: اصول ایجاد اورژانس اجتماعی در ایران براین است که حذف آسیب های اجتماعی ممکن نیست اما با برنامه ریزی مناسب می توان آن را کنترل کرد و ارائه خدمات در برنامه اورژانس اجتماعی باید حداقل دارای سه ویژگی تخصصی بودن، به موقع بودن و در دسترس بودن باشد.
پارسی افزود: به دلیل ماهیت فرابخشی آسیب های اجتماعی، در اجرای این برنامه همکاری های درون سازمانی و برون سازمانی نقش بسزایی دارد و کار تیمی در این برنامه بسیار مهم است و به فرد، خانواده و جامعه توجه می شود.
وی گفت: همچنین برنامه و مداخله باید با رویکرد علمی باشد، مسئله یابی بموقع، فعال بودن و پاسخگو بودن در این برنامه مهم است و به توانمند سازی اجتماعی محور با رویکرد منطقه ای و محلی توجه می شود.
وی با اشاره به اینکه طی ماه های اخیر در شهرستان رضوانشهر شاهد نا هنجاری هایی بودیم، گفت: در حال حاضر و بصورت موقت این مرکز در داخل اداره بهزیستی استقرار می یابد و انشالله تا سال آینده نسبت به تهیه و ساخت یک مکان مستقل برای این مرکز اقدام خواهد شد.
مدیر کل بهزیستی گیلان در ادامه گفت: طی سال گذشته در استان 375 مورد کودک آزاری و 60 مورد خودکشی داشتیم که امسال به دو برابر افزایش یافته است.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین لطف الله عبدالهی امام جمعه رضوانشهر نیز در این آئین گفت: اگر امروز ما شاهد ناهنجاری های اجتماعی در جامعه هستیم، این موضوع ناشی از عدم آگاهی و عدم مدیریت بشر است.
امام جمعه رضوانشهر گفت: آسیب های اجتماعی، معلول و پیامد انحرافات و کج روی ها هستند؛ از این رو هر آسیب اجتماعی لزوما پیامد یک یا چند انحراف است، اما هرنوع انحرافی لزوما منتهی به آسیب اجتماعی نمی شود.
وی بیان کرد: متأسفانه ما امروز گرفتار موضوعات مختلفی از قبیل دشواری های معیشت و مسائل اقتصادی هم هستیم که همه این موارد عامل نا هنجاری های اجتماعی و آسیب به کانون زندگی وارد می سازد.
در ادامه فرماندار رضوانشهر نیز گفت: خلأ وجود مرکز فوریت های اجتماعی بهزیستی در این شهرستان احساس می شد و انشالله با استقرار این مرکز شاهد تکرار چنین حوادث تلخی نباشیم.
عسگر حسنی پور افزود: در بخش پیشگیری همه باید کمک کنند و تلاش کنیم تا خانواده ها را از آسیب های اجتماعی دور نمائیم.
وی با بیان این مطلب که اورژانس اجتماعی 123 باید بطور شبانه روزی در شهرستان حضور داشته باشد، گفت: با توجه به حضور تمام وقت این مرکز، لازم است نسبت به ساخت یک مکان و ساختمان برای آن اقدام شود و در این راستا نیازمند کمک های مسئولان امر هستیم.
شهرستان رضوانشهر با حدود 80 هزار نفر جمعیت، 120 روستا و 810 کیلومتر مربع وسعت جغرافیایی در 70 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.
خبرنگار:مهرعلی گواهی**انتشاردهنده:کبیری
7293/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.