سومین مجمع عمومی هیات امنای خیرین سلامت استان گیلان با حضور معاون هماهنگی و امور استان های مجمع خیرین سلامت کشور در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

به گزارش ایلنا از رشت، سومین مجمع عمومی هیات امنای خیرین سلامت استان گیلان، با حضور اسماعیل غنیان-معاون هماهنگی و امور استان‌های مجمع خیرین سلامت کشور و جمعی از مسئولان استانی، در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

شاهرخ یوسف‌زاده چابک – رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره نیری – دبیر کل فقید مجمع خیرین سلامت کشور، گفت: استان گیلان باید از خدمات و برکات و پتانسیل عظیم خیرین سلامت بهره مند شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان برنامه راهبردی خود را تدوین کرده و در این برنامه استفاده از پتانسیل خیرین سلامت در حوزه های مختلف را نیز مد نظر قرار داده است.

وی فلسفه ایجاد معاونت اجتماعی در دانشگاه های علوم پزشکی گیلان را شناسایی و هدفمند کردن پتانسیل‌های اجتماعی و مردم نهاد در حوزه‌های مختلف دانست و افزود: مدیریت مشارکت‌های اجتماعی که یکی از زیر مجموعه‌های معاونت اجتماعی است، می تواند در شناسایی و مشارکت خیرین سلامت به صورت ساختار مند نقش ایفا کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تصریح کرد: برنامه‌هایی که دانشگاه علوم پزشکی در حوزه خیرین سلامت دارد، از مسیرهای مختلف در حال انجام است که یک بخش آن نگاه سنتی به این حوزه است که به روال گذشته در حال انجام است و دانشگاه نیز از این اقدام خیرین استقبال می‌کند اما یک مسیر و راه جدیدی که دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حوزه مشارکت خیرین در برنامه خود دارد، مشارکت خیرین سلامت به صورت میکرو فاینانس است که می‌تواند جهش خوبی در زیر ساخت‌های حوزه سلامت ایجاد کند.

یوسف‌زاده خاطرنشان کرد: همه کسانی که در مجمع خیرین سلامت فعالیت می‌کنند، هدفشان این است که خیر یا واقف به هدف خود که همانا یک کار خیر است، دست پیدا کند.

وی تاکید کرد: موضوع مهم دیگری که باید مورد توجه مجمع خیرین قرار گیرد؛ شناسایی افراد معتمد در تمامی روستاها و شهرها استان گیلان و معرفی این افراد به دانشگاه علوم پزشکی است، تا دانشگاه درباره رفع نیازهای حوزه سلامت استان با این افراد ارتباط برقرار کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تاکید کرد: تمامی خیرین حوزه سلامت در استان گیلان باید شناسایی شوند تا دانشگاه علوم پزشکی گیلان بتواند از ظرفیت‌های شناسایی شده در زیر ساخت‌های بهداشتی، درمانی، آموزشی، پژوهشی و... به عنوان یک منابع پایدار استفاده کند.

 یوسف‌زاده یادآور شد: موسسه خیریه امید که یک مجموعه خیریه است نیز توانسته از ظرفیت خیرین در حوزه سلامت استفاده کند و خود تولید کننده شده و با ایجاد یک بخش VIP در بیمارستان پورسینا و استفاده از ظرفیت بیمه‌های تکمیلی درآمدزایی کرده و حتی با اشتغال به کار 25 نفر در اشتغالزایی نیز مشارکت کند و امروز این روش در اقصا نقاط کشور نیز در حال انجام است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، گفت: یک ظرفیت بسیار خوب و ارزشمند دیگری که در حوزه خیرین سلامت می‌تواند اثر گذار باشد وجود اوقاف در کشور است. با رویکرد جدیدی که دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیش گرفته و آن هم تعامل و همکاری با سازمان اوقاف درباره حل فصل مسایل و چالش‌هایی که بر سر املاک وقفی بود که با این همکاری متقابل فقط در یکی از شهرستان‌ها بر سر 53 مورد املاک وقفی که اختلاف نظر وجود داشت 51 مورد آن حل و فصل شد.

اسماعیل غنیان - معاون هماهنگی و امور استان‌های مجمع خیرین سلامت کشور در سومین مجمع عمومی هیات امنای خیرین سلامت استان گیلان نیز در این جلسه، گفت: در 270 نقطه کشور مجمع خیرین سلامت تشکیل شده و تا پایان سال گذشته بالغ بر 92 هزار نفر با مجمع خیرین سلامت کشور همراه بوده اند و این مجمع تاکنون بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال در بخش های مختلف حوزه سلامت سرمایه گذاری کرده است.

غنیان با اشاره به اینکه دو مقوله مهم سلامت و امنیت همیشه مورد تاکید بزرگان دینی قرار گرفته خاطرنشان کرد: بحث سلامت در کنار امنیت یک مقوله جدی در جامعه است با توجه به نا امنی‌هایی که در کشورهای منطقه وجود دارد، خوشبختانه به همت تمامی زحمتکشان عرصه امنیت، در کشور عزیز ایران یک امنیت پایدار وجود دارد، ولی در خصوص سلامت نیز تا زمانی که انسان بیمار نشود قدر سلامتی را نخواهد دانست.

معاون هماهنگی و امور استان های مجمع خیرین سلامت کشور گفت: سرمایه‌گذاری در بخش سلامت هزینه‌های بخش های دیگر جامعه را کاهش می‌دهد و در نتیجه در کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز موثر خواهد بود.مهمترین کاری که هیات‌مدیره مجمع خیرین سلامت باید انجام دهد؛ اعتمادسازی است.

 حسن بهبودی – رییس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت استان گیلان نیز ضمن قدردانی از زحمات تمامی کسانی که درحوزه خیرین سلامت به نحوی با دانشگاه علوم پزشکی گیلان همکاری می‌کنند، گفت: به طور کلی فعالیت در حوزه خیرین یک کار ویژه است که افراد می‌توانند در این میدان به مردم خدمت کنند. در بخش سلامت کارهای زیادی انجام شده و با توجه به اینکه نیازهای حوزه سلامت بسیار زیاد است، فضا برای کار در این حوزه‌ها وجود دارد .

وی از توجه و علاقه مندی رییس دانشگاه علوم پزشکی در توسعه خیرین نیز تشکر کرد.

در ادامه کیانوش کوچکی‌نژاد–مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان گیلان نیز گزارش جامعی از عملکرد مجمع خیرین سلامت استان بیان کرد. سپس هر یک از اعضا درباره جلب مشارکت خیرین سلامت مطالبی ارایه کردند.

در پایان انتخابات مجمع عمومی هیات امنای خیرین سلامت استان گیلان برگزار شد و افراد زیر به عنوان اعضای مجمع عمومی خیرین سلامت استان گیلان برای مدت دو سال انتخاب شدند. 

 1-  حسن بهبوی – عضو اصلی و رییس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت استان گیلان

2-  هاجر نیک صفت تحریری – عضو اصلی و نایب رییس هیات مدیره

3-عباس قویدل – عضو اصلی هیات مدیره 

4-حمید رضا کامران زاده - عضو اصلی هیات مدیره

5- حمید رضا کیایی – عضو اصلی هیات مدیره

6-  پرویز گلریز – عضو اصلی هیات مدیره و خزانه دار  

7- محمد حسن- عاقل عضو اصلی هیات مدیره و منشی

8-  فریدون کریمی – عضو علی البدل هیات مدیره

9- حجت الاسلام امیر چهری – عضو علی البدل هیات مدیره

10-  کاظم کسرایی – بازرس اصلی

11- علی داوودی – بازرس اصلی

12 - محمدرضا امینیان – بازرس علی البدل

13- غلامعلی قربانی - بازرس علی البدل

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.