رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان از برگزاری نخستین همایش ملی «راویان جنگ» در گیلان خبر داد.

به گزارش ایلنا از رشت، کیوان محمدی در مراسم افتتاح "اولین نمایشگاه عکس و کتاب راویان جنگ" رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گیلان با بیان اینکه جنگ تحمیلی در کشور ما مظلوم واقع شده است، گفت: ابعاد فرهنگی دفاع مقدس آنگونه که شایسته است، برای مردم تبیین و تشریح نشده و جا دارد در این زمینه کارهای بیشتری صورت گیرد.

محمّدی بسیج و بسیجی را قلب تپنده این کشور دانست و افزود: مادامی که قلب بسیجی می تپد، کشور حیات دارد و از پا نخواهد نشست. بسیجی بودن فقط به داشتن کارت بسیج نیست و همه مردم ایران بسیجی هستند و نباید جداسازی کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان، با بیان اینکه ملت از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون تمام مصائب، مشکلات، کمبودها و کاستی ها را تحمل کردند، ادامه داد: این مردم بسیجی هستند و بسیجی خواهند ماند و به بسیجی بودن خود افتخار می کنند و پای کشور می ایستند.

وی تصریح کرد: مادامی که شمع فروزان بسیج را داریم هیچ مشکلی چه در داخل و چه در خارج نخواهیم داشت و لذا جا دارد در همه سازمان ها، نهادها، ادارات، مساجد و منابر فرهنگ بسیج، ایثار و شهادت همواره زنده نگه داشته شود، زیرا نیروی محرکه توسعه کشور همین روحیه است.

محمدی با بیان اینکه راویان جنگ اولین کسانی هستند که به فکر روایت دفاع مقدس افتادند، خاطرنشان کرد: دفتر سیاسی سپاه پاسداران همواره تاکید داشت که ابعاد فرهنگی دفاع مقدس باید ثبت و ضبط گردد تا اصل ماجرا به فراموشی و تحریف کشیده نشود. لذا راویان جنگ برای جلوگیری از فراموشی و تحریف وقایع در کنار خرازی ها، زین الدین ها، عبدالهی ها و املاکی ها قرار گرفتند و برخی از آنان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

وی با اشاره به شناخت کم مردم از شهدای راوی، یادآور شد: در همه جنگ ها در طول تاریخ این راویان و مورخان هستند که تاریخ را می نویسند لذا کتاب هایی که در این نمایشگاه در معرض دید قرار گرفته، ماحصل تلاش راویان جنگ است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، با گرامیداشت سالگرد شهادت شهید «سید محمد اسحاقی»، نخستین شهید گیلانی راوی جنگ، عنوان کرد: شهید اسحاقی یکی از راویان جنگ در حین جنگ است، زیرا برخی از راویان بعد از جنگ به روایت پرداختند. ایشان در 10 عملیات دوران دفاع مقدس حضور داشت و آنها را روایت کرده است.

وی روایات دفاع مقدس را تاریخ واقعی کشور ما دانست و گفت: این تاریخ یک حکومت یا مورخ خاص نیست، بلکه خود مردم جنگیدند، روایت کردند، نوشتند و در اختیار جامعه قرار دادند.

محمدی شهید اسحاقی را شهید فرهنگی دفاع مقدس دانست و اضافه کرد: باید برای دفاع مقدس حق فرهنگی قائل باشیم. این شهید بزرگوار انسانی فرهنگی، فرهیخته، قلم به دست، هوشمند و قابل احترام بود و حتی در دوران مجروحیت دست از تلاش نکشید. امروز در دانشگاه شهید بهشتی تهران یک کلاس به نام شهید اسحاقی است، اما در استان گیلان آنگونه که باید به معرفی این شخصیت پرداخته نشده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان از برگزاری نخستین همایش ملی «راویان جنگ» در گیلان خبر داد و تاکید کرد: سلسله نشست های تخصصی توسعه روز پنجشنبه، 28 دی 96 با موضوع "نقش دفاع مقدس در توسعه" برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه اختتامیه نمایشگاه عکس و کتاب «راویان جنگ» نیز همین روز برگزار می شود، اظهار کرد: شهدا سرمایه امنیت ملی ما هستند و لذا باید از این ثروت و سرمایه پاسداری کنیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.