یک تولید کننده صنایع دستی روز یکشنبه در نمایشگاه هفته فرهنگی اجتماعی آستارا در محل دائمی نمایشگاه های این شهرستان به خبرنگار ایرنا بیان کرد: به توصیه مسئولان با تجاری سازی مهارت فردی، صنایع دستی تولید می کنم اما نبود محل عرضه تولیدات در این شهرستان، من و فعالان این عرصه را از ادامه کار دلسرد کرده است.
محمد تندرست نوبر افزود: چندین سال است که با تولید انواع جاشمعی، جاکلیدی، مجسمه، قالب شمع و کالاهای تزئینی و کادویی امرار معاش می کنم و اگر محل فروش صنایع دستی در آستارا فراهم شود، جوانان علاقه مند زیادی به این حرفه روی خواهند آورد.
وی اظهار کرد: شهرت بازار ساحلی آستارا گردشگران زیادی را از نقاط مختلف کشور به این شهرستان می کشاند، اما حتی یک واحد تجاری آن برای فروش صنایع دستی و توانمندی های بومی این شهرستان در نظر گرفته نشده است.
وی ادامه داد: مجموعه ای از تولیدات خودم را در نمایشگاه هفته فرهنگی اجتماعی آستارا به نمایش گذاشته ام و در صورت وجود تقاضا، به تولید انبوه کالاهای تزئینی قادر هستم.
مظفر صدری گلیم باف با سابقه در روستای عنبران آستارا نیز گفت: گلیم بافی در این روستا از 30 سال پیش رواج دارد و حدود 700 نفر از دختران و بانوان روستا به این کار مشغول هستند و به طور میانگین در هر خانواده، سالانه 15 قطعه گلیم تولید می شود.
وی بیان کرد: به علت نبود نمایشگاه دائمی گلیم و توانمندی های دستی در آستارا، بسیاری از استعدادها و تولیدات ارزشمند این عرصه معرفی نشده و مخفی مانده است.
وی ادامه داد: به دلیل نبود محل عرضه صنایع دستی، سود زیاد تولیدات ما را دلالان و واسطه گران می برند و سود اندک و زحمت بسیار تولید آن به ما می رسد.
هفته فرهنگی اجتماعی آستارا با هدف معرفی فرصت ها و چالش های مختلف این شهرستان از 29 آذرماه با برپایی نمایشگاه توانمندی های بومی و اجرای برنامه های هنری گرامی داشته می شود.
شهرستان مرزی بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.
خبرنگار: عیسی پاشاپور**انتشار دهنده: بابایی
7124 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.