پیکر جاوید جهانگیری در میان دستان انبوه جمعیت ورزش دوست، پیشکسوتان ورزشی از شهرستان های رشت ، انزلی و فوتبال دوستان شهرهای شرق و غرب گیلان در خیابان های لاهیجان ، تشییع و پس از اقامه نماز بر پیکر او در ورزشگاه تختی لاهیجان در زادگاهش بقعه امیر شهید لاهیجان به خاک سپرده شد.
هم دوره بازی های ستاره درخشان ورزش گیلان ، پیشکسوتان و دوستداران ملوان و سپیدرود رشت و از جمله پدر مرحوم سیروس قایقران ، غفور جهانی ، سپندار ، علی نیاکانی و حمیدرضا منصوری، مربی تیم سپیدرود رشت و بسیاری از بازیکنان و فوتبالیست های مطرح تیم های گیلان در این مراسم دیده می شدند.
همه آمده بودند تا بگویند اصل، اخلاق و منش انسانی در ورزش است، آمده بودند تا بگویند هرگز مردم قهرمان خود را از یاد نمی برند، قهرمانی که به اخلاق نیکو آراسته باشد و در میان مردم با حسن رفتار زندگی کند.
این مرد فوتبال گیلان ورزش را با اخلاق و جوانمردی با هم در آمیخته بود و در مراسم تشییع پیکر او، از نخبگان میدان های ورزشی و مردم ساده کوچه و بازار همه از سادگی و منش انسانی او می گفتند و می گریستند.
جاوید جهانگیری ملی پوش سابق کشور مان همواره در کنار مردم و با مردم زندگی کرد و هیچ ادعایی نداشت.
یکی از هم دوره ای های مرحوم جهانگیری در مراسم خاکسپاری او از ویژگی های اخلاقی این مرد ورزش گیلان برای همه توضیح داد و گفت: جاوید در میان مردم ، ساده و بی ادعا زندگی کرد ، دنبال منفعت طلبی و مال اندوزی نرفت اما افسوس تا زمانی که زنده بود، کسی قدرش را نمی دانست.
وی افزود: او زحمات زیادی برای ورزش شهر لاهیجان و استان گیلان کشید و از اواخر دهه 50 به این سو، هر ورزش کاری در فوتبال منطقه لاهیجان تربیت شد با حمایت های او به میدان های ورزشی رفت.

** جاوید جهانگیری از نگاه پیشکسوتان فوتبال گیلان؛
پیشکسوتان و نخبگان فوتبال گیلان بویژه ملوان از او به عنوان اسوه و اسطوره فوتبال استان و کشور یاد می کنند و و معتقدند که در زمان حیات، از وجود پیشکسوتان استفاده نمی شود و پس از مرگ به سراغشان می آیند .
علی نیاکانی مهاجم تیزپا و غزال تیز چنگ در دهه 50 ملوان درباره دوست و فوتبالیست هم دوره ای خود زنده یاد جهانگیری گفت: جاوید یکی از اسطوره های فوتبال ایران بود؛ از نظر منش ، معرفت و انسانیت کم نظیر بود.
وی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: او یک معلم اخلاق و زبانزد عام و خاص بود و از سال 52 وارد فوتبال ملوان شد و همیشه با ملوان بود حتی بعد از اینکه از ملوان جدا شد و به تیم سپیدرود رفته بود و زمانی که به تیم ملی هم دعوت شد، یکی از بازیکنان بزرگ کشور بود، همیشه و در بهترین شرایط همراه ملوان بود.
نیاکانی می گوید: متاسفانه در زمان حیاتش، آنچه حقش بود به او داده نشد و او از نظراخلاقی و ورزشی برای همه الگو بود و از اسطوره های ورزش ایران به شمار می رفت.
فرماندار لاهیجان نیز که در مراسم تشییع پیکر این مرد اخلاق ورزش گیلان شرکت کرده بود، در گفت وگو با خبرنگار ایرنا خاطرنشان کرد: جهانگیری یکی از ورزشکاران اسوه در شهرستان لاهیجان بود و مردم خوب لاهیجان طرفداران و دوستدارانش امروز بصورت گسترده در تشییع پیکرش شرکت کرده اند و باید به آنها دست مریزاد گفت.
سید محمد احمدی با تسلیت به جامعه ورزش استان گیلان و لاهیجان گفت: برخوردهایی که با ایشان داشتم، اخلاق و مردانگی و منش را در این ورزشکار دیدم.
غفور جهانی نیز در مراسم خاکسپاری این مرد اخلاق ورزش گیلان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا مهمترین ویژگی جهانگیری را اخلاق خوب او ذکر کرد و گفت: این همه جمعیت که برای تشییع پیکر این قهرمان فوتبال گیلان به لاهیجان آمده اند، بخاطر حسن اخلاقش بوده و از لحاظ بازی هم یک بازیکن با غیرتی بود .
وی اظهار داشت: وقتی هنوز تیم های ملوان و دیگر تیم ها باشگاه نداشتند و تیم ها بصورت منتخب بازی می کردند ، جاوید هر وقت که منتخب رشت و انزلی بازی داشتند، عضو تیم بود.
حمیدرضا منصوری مربی تیم سپیدرود رشت که خود همشهری مرحوم جهانگیری به حساب می آید، نیز گفت: مرد بسیار بزرگی بود و شناسنامه ورزش گیلان و لاهیجان به شمار می آید و این همه جمعیت که از نقاط مختلف استان، از انزلی، رشت، کلاچای و شرق و غرب گیلان از جمله بازیکنان و دوستداران ملوان و سپیدرود در این مراسم شرکت کرده اند، دلیل بر بزرگی این قهرمان است .
وی خاطرنشان کرد: این جمعیت انبوه بیانگر آن است که در زمان جوانی کارهای بزرگی انجام داد و در دل مردم جا دارد و مردم او را دوست داشتند.
مرحوم جهانگیری متولد سال 1327 بود و سابقه بازی در دو تیم قدیمی و پرطرفدار سپیدرود رشت و ملوان بندرانزلی را در کارنامه ورزشی خود داشت.
وی به تیم ملی فوتبال ایران نیز دعوت شده بود و سابقه 2 بازی ملی در کارنامه ورزشی این بازیکن خوش اخلاق گیلانی وجود دارد و او آخرین بازیکنی بود که از تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی 1978 خط خورد.
او به عنوان پیشکسوت دلسوز به پرورش بازیکنان زیادی در شهرهای شرق گیلان بخصوص لاهیجان پرداخت و همواره یکی از هواداران ثابت تیم های گیلانی بود و بازیکنان زیادی را به ملوان، داماش و سپیدرود معرفی کرد.
شهرستان لاهیجان در 40 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.
گزارشگر : نظرپور **انتشاردهنده:کبیری
6029/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.