جلال ملاجعفری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این که تاکنون 21هزار و 350هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان برداشت شده است افزود : میزان عملکرد شالیزارهای این شهرستان در فصل زراعی سال جاری بهتر از سال قبل می باشد.
وی خاطرنشان کرد: امسال به دلیل شروع زودتر کاشت اراضی در اوایل سال و شرایط مساعد آب و هوایی محصول برداشت شده هم از نظر کیفیت و هم از نظر کمیت وضعیت بهتری نسبت به سال های قبل دارد و از نظر تقویم زراعی هم کشاورزان یک هفته زودتر از سال گذشته توانستند محصول خود را برداشت نمایند.
ملاجعفری اظهارداشت: طبق برنامه ریزی ها ، امسال باید 19 هزار هکتار از 23هزار و 816هکتار اراضی شالیزاری لاهیجان بصورت مکانیزه برداشت شود.
وی میانگین ضریب تبدیل شالی در شالیکوبی های این شهرستان را 62درصد اعلام و اضافه کرد: پیش بینی شده که امسال از شالیزارهای لاهیجان بیش از یکصد هزار تن شلتوک برداشت شود.
وی ارقام کشت شده در این شهرستان را به ترتیب سطح زیر کشت شامل ارقام محلی هاشمی، جمشیدجو، علی کاظمی، حسن سرا و ارقام پرمحصول گیلانه، خزر و فجر ذکر کرد.
به گفته ملاجعفری، سال گذشته 102 هزار و 346 تن شلتوک در شهرستان لاهیجان برداشت شد که از این میزان بیش از 61 هزار و 407 تن برنج سفید معادل 10 درصد برنج استان استحصال شد.
شالیکاران لاهیجانی نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از محصول امسال برنج رضایت داشتند و اظهارداشتند: امسال به دلیل گرمای مناسب و نیامدن باران در نیمه دوم مرداد ماه موجب شد که برنج خوبی در زمین های کشاورزی گیلان برداشت شود.
لاهیجان شهرستانی کشاورزی محسوب می شود و دو محصول استراتژیک برنج و چای از جمله عمده ترین محصولات کشاورزی این شهرستان را تشکیل می دهند که 28 هزار خانوار بهره بردار لاهیجانی در بخش شالیکاری اشتغال دارند.
شهرستان لاهیجان با دو بخش مرکزی و رودبنه در 40 کیلومتری شرق مرکز استان (رشت) قرار دارد.
خبرنگار:فرهادنظرپور **انتشار دهنده: بابایی
6029 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.