به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان به ایرنا ، محمد حسن ‌پور بیان کرد: هدف از طرح 'باشگاه کتابخوانی' تعمیم فرهنگ کتابخوانی است و امیدواریم فرهنگ کتابخوانی در بین نسل کودک و نوجوان که آینده سازان این مرز و بوم هستند نهادینه شود و به رفتار آن‌ها در زندگی تبدیل شود.
وی با بیان اینکه کانون پرورش فکری گیلان و نهاد کتابخانه‌های عمومی رشت و دبیرخانه امور مساجد با آموزش و پرورش در اجرای این طرح همکاری ویژه داشتند گفت: شهرستان‌های لاهیجان، فومن، شفت، صومعه سرا، آستارا، بندرانزلی، ماسال و تالش هم به جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان پیوستند.
وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر دو هزار باشگاه کتابخوانی کودک و نوجوان در ١٦ شهرستان استان گیلان تشکیل شده خاطرنشان کرد: دو باشگاه کتاب از آموزش و پرورش ناحیه ٢ رشت با نام باشگاه 'سوسن چلچراغ' و 'دانای خوش سخن' جزء ٥٠ باشگاه برگزیده کشوری انتخاب شدند.
حسن پور ادامه داد:به یقین کار کتاب فراتر از یک نقش است نمی توان به حوزه کتاب تنها به دید شغل نگریست و نگاه اداری داشت.
وی اظهار کرد:جامعه توسعه یافته جامعه‌ای است که انسان‌ها در کنار وظایفی که انجام می‌دهند و نقش های شهروندی دارند فراتر از نقش اداری خود عمل کرده و رفتار شهروندی سازمانی دارند.
وی با اشاره به اینکه به‌عنوان یک شهروند برای توسعه شهری و داشتن آینده‌ای بهتر و جامعه‌ای ایمن‌تر با بهداشتی بهتر و رفاه و اقتصادی بهتر و زندگی زیباتر باید نقش‌های اجتماعی و شهروندی خود را به‌خوبی ایفا کنیم گفت: توسعه فرهنگ کتابخوانی بخشی از توسعه شهری است.
خبرنگار : مرضیه ضامن ** انتشار : نصراله ابراهیمی
1881/6070
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.