به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان به ایرنا، محمدعلی نجفی روز چهارشنبه در جلسه کارگروه رفع موانع تولید با اشاره به جذب سهمیه گیلان در بخش پرداخت تسهیلات رونق تولید افزود : با پرداخت این تسهیلات کار را پایان یافته ندانیم و بایستی اهتمام به جذب بیشتر تسهیلات داشته باشیم.
وی تصریح کرد: گیلان جزو سه استان برتر در جذب سقف تعیین شده از تسهیلات رونق تولید است.
استاندار گیلان به همکاری مطلوب بانک های عامل استان در روند پرداخت تسهیلات رونق تولید اشاره و اظهار کرد: چهار بانک عامل استان موفق به جذب بیش از 100 درصدی سهمیه خود شده اند که انتظار ما این است این روند با جدیت تداوم یابد.
وی با ابراز رضایتمندی از مجموعه استانداری، صنعت، معدن و تجارت، بانک ها و تمامی دست اندرکاران این کارگروه در کسب این موفقیت گفت: انصافاً گیلان در این حوزه خوب درخشید و وضعیت آبرومندی در سطح کشور دارد.
نجفی به ملاقات خود با چند تن از مدیران کشوری بانک ها در هفته آتی اشاره و خاطرنشان کرد: در این جلسات بر لزوم افزایش سهم بانک های استان در اعطای تسهیلات رونق تولید تأکید خواهم کرد.
استاندار گیلان با اشاره به اینکه قطعاً توانمندی و ظرفیت استان بیش از سهمیهی تعیین شده است، افزود: سه هزار و 35 مصوبه برای رونق تولید بخش های صنعتی و کشاورزی استان حاکی از توان بالای این مجموعه دارد که باید با پیگیری های جدی در جذب تسهیلات بیشتر اقدام کنیم.
وی اظهار داشت: معاون اول رئیس جمهوری، رئیس سازمان برنامه و بودجه ، رئیس کل بانک مرکزی و وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز بر ضرورت افزایش سهم گیلان در این بخش در جلسات مختلف تأکید داشته و دارند.
نجفی افزود : علیرغم اینکه جایگاه صنعت استان در شاخص های صنعتی جزو رتبه های 11 تا 13 کشور است، اما این عملکرد، پیشرو بودن در بخش رفع موانع تولید را نشان می دهد.
وی با بیان اینکه گیلان به عنوان پایه گذار کارگروه رفع موانع تولید در سطح کشور شناخته شده، خاطرنشان کرد: این اندیشه با تأکیدات رئیس جمهوری منجر به بسیج امکانات از سوی دولت شد تا این جلسات در قالب کارگروه های رفع موانع تولید، تسهیل سرمایه گذاری و ستاد اقتصاد مقاومتی تشکیل شود.
نجفی تصریح کرد: هدف از اعطای تسهیلات این است تا تولیدکنندگان بتوانند در جهت افزایش اشتغال و روشنایی چراغ تولید گام بردارند و باید روند تسهیلات اعطا شده و نتایج حاصله بررسی و به صورت مستمر رصد شود.
نماینده عالی دولت در گیلان بر لزوم توجه به رونق بخش گردشگری استان نیز تأکید و تصریح کرد: امیدواریم با همکاری بانک های استان بخش گردشگری نیز از رونق بیشتری برخوردار شود.
وی همچنین با تأکید بر لزوم پرداخت مطالبات دستگاه های خدمات رسان همچون آب، برق و گاز از سوی واحدهای تولیدی افزود: علیرغم همکاری مثبت این دستگاه ها در کارگروه رفع موانع تولید، اگر در دریافت مطالبات موفق عمل نکنند در روند توسعه ای و برنامه های آتی خود با مشکل مواجه خواهند شد.
استاندار گیلان همچنین به پیشرفت مطلوب کارخانه چوکا با حمایت های صورت گرفته از سوی دستگاه های ملی و استانی اشاره کرد و گفت: انتظار ما از شرکت شستا این است تا فقط نگاه خود را معطوف به بخش های خاص نکند و در روند رشد شرکت چوکا بیش از پیش گام بردارد.
در این نشست درخصوص رفع موانع و مشکلات هفت واحد بزرگ صنایع سلولزی، نساجی، کشاورزی و صنایع تبدیلی بحث و بررسی و تصمیم گیری شد. کارخانه صنایع چوب و کاغذ ایران، شرکت های سهامی جنگل شفارود، کارخانه های ایران پوپلین و ریسندگی و بافندگی فومنات از مهم ترین این واحدهای تولیدی و صنعتی بودند.
دو هزارو 600 واحد صنعتی در گیلان فعال است.
دریافت خبر: مریم سلیمانی ** انتشاردهنده: کبیری
7296/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.