مهدی ولی پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت : خانه های هلال متشکل از افراد محلی هستند که با فراگیری آموزش های مختلف امدادی و اجتماعی در مواقع بحران به کمک سایر افراد می شتابند و تا رسیدن سازمان ها و نهادهای امدادی به امدادرسانی روستائیان محلی اقدام کرده و در زمان غیر بحران نیز به کارهای اجتماعی و عام المنفعه در سطح روستا می پردازند.
وی همچنین از برگزاری دوره آموزشی یک روزه اسکان "سرپناه" اضطراری ویژه مسئولان و دبیران خانه هلال در روز گذشته از سوی این جمعیت برگزار شد.
ولی پور افزود: با برنامه ریزی معاونت امور داوطلبان و معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر گیلان، مسئولان و دبیران خانه های هلال استان از آموزش های لازم درباره اسکان اضطراری بهره مند شدند.
به گفته وی ۱۸۰ نفر از مسئولان و دبیران خانه های هلال ۸ شهرستان استان گیلان شامل رشت، آستانه اشرفیه، سیاهکل، لاهیجان، لنگرود، رودسر، املش، صومعه سرا در این دوره آموزشی شرکت کردند که بیشتر شرکت کنندگان دهیاران روستاها را شامل می شوند که با فراگیری این دوره ها نسبت به ترویج و آموزش در محل اقامت خود و مردم محلی روستا اقدام می کنند.
وی با اشاره به ظرفیت ویژه داوطلبان جمعیت هلال احمر استان گیلان اظهار داشت: جمعیت هلال احمر بر اساس مفاد اساسنامه خود وظیفه خدمت رسانی به مردم را از طریق ظرفیت فراهم شده توسط امدادگران، نجاتگران و داوطلبان دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان بیان داشت: در جمعیت هلال احمر با جذب داوطلبان، اعضاء جوان و امدادگران و آموزش های مستمر سعی می شود تا ظرفیت های جمعیت هلال احمر در تمامی زمینه ها افزایش یابد.
افزون بر ۱۲ هزار و ۹۶ نفر عضو جوانان جمعیت هلال احمر استان گیلان هستند که شاخه آزاد جوانان، غنچه های هلال، دانش آموزی، دانشجویی، طلاب و روستایی جوانان جمعیت هلال احمر گیلان را تشکیل می دهند. در سال جاری از "ابتدای فروردین تا پایان آذر ماه "یک هزار و ۲۰۰ مورد خدمات درمانی از سوی این جمعیت ارائه شد.