کاتی و ستاره قصه سفر و ماجرای موجودی تخیلی به نام کاتی است که از سیاره خود به زمین سفر می کند تا همزاد گمشده اش کوتی را بیابد؛ کوتی پیش از این برای یافتن زیباترین چیز به زمین آمده و به سیاره خود برنگشته است؛ کاتی وقتی به زمین می آید با دخترکی به نام ستاره جستجویش را آغاز می کند ...
سفر کاتی در بطن خود سفری مفهومی است برای یافتن پاسخ یک سوال که زیبایی چیست و کجاست؟ فیلم درعین حال که فضایی فانتزی و ماجرایی برای مخاطب کودک دارد، می تواند برای مخاطب بزرگسال هم جذاب باشد و آنها هم سوال و دریافت خود را از فیلم داشته باشند.
معاون هنری و امور سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با تایید این خبر گفت: فیلم کاتی و ستاره که سال گذشته در جشنواره سینمای کودک و نوجوان منتخب بخش مسابقه سینمای ایران بوده و همزمان با اکران سینمایی آن در گیلان منتخب جشنواره فیلم داکای بنگلادش شد، بعنوان فیلم منتخب جشنواره فیلم کودک کلکته در هند نیز اکران شد.
سید امیر مصباح روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کاتی و ستاره به تهیه کنندگی بیتا منصوری و بازیگری شهره قمر، آوا یونس نژاد، اصغرکهن قنبریان، حدیث نیکرو، دریا مجلسی، مریم شعبانی، محمد نوری، محمد هندی، فرزاد میرزازاد بطور کامل در استان گیلان و با همت سینماگران گیلانی ساخته شده است.
 وی با تاکید بر اینکه نقش اندیشه در تولید فیلم کودک و نوجوان می تواند راهی برای زدودن غبار از این ژانر در صنعت سینما باشد، بیان کرد: " نباید آرزو طلب کرد بلکه می باید آرزو را ساخت "، دیالوگی از فیلم کمال الملک اثر علی حاتمی – سعدی سینمای ایران – است و بر همین اساس کودکان این سرزمین نیازمند دیدن آرزوهایشان در فضای شاد داستان های فیلم ها هستند و  از این طریق باید برایشان الگو سازی کرد و فضای رشد و پویش شان را با تاکید بر نگاه درست به زیبایی های زندگی ترسیم کرد.
وی با بیان اینکه امروز " فیلم توریسم" یکی از شاخه های تخصصی در حوزه گردشگری فرهنگی است، اظهار کرد : امروز کشورهای بسیاری در این حوزه سرمایه گذاری می کنند که فیلم ارباب حلقه ها توسط نیوزیلند، میلیونر زاغه نشین در هند و چه بسیار فیلم های دیگر از این دست است ؛ لذا امیدواریم فیلم سینمایی کاتی و ستاره بر پرده اکران سینماهای تهران و کشور بدرخشد و زمینه حضور گردشگران فرهنگی در گیلان را نیز مهیا کند.


کارگردان فیلم سینمایی آماده اکران کاتی و ستاره همزمان با اعلام اکران این فیلم بر پرده سینماهای معتبر تهران و کشور گفت: سینما؛ صنعتی برای صدور فرهنگ در جهان است و باید مخاطب خویش را بازیابد و بر این عقیده ام که فرآیند کار تولید فیلم برای کودک و نوجوان مشکلات و مزایای خود را دارد و باید این روند قدری تسهیل شود زیرا فرآیند اکران، هزار توی پیچیده ای است.
رضا مجلسی که فیلمش با ساختار زنده - انیمیشن ساخته شده، ادامه می دهد : فعالان سینمایی کمتر سراغ تهیه فیلم در ژانر کودک و نوجوان می روند به این سبب که سینماداران بر این نظرند که این ژانر مخاطب ندارد و تنها فیلم های پر ستاره را بر می گزینند.
وی با تاکید بر این موضوع که تولید آثار فاخر برای کودک و نوجوان نیاز به حمایت دارد، می گوید: فیلم های فاخر می باید با حمایت ارگان های متولی، اکرانی در شأن بیابند تا این گستره بتواند ملی و فراملی شود.


یکی از مخاطبان وفادار سینما در گیلان معتقد است: سینما یعنی یک فرهنگ جمعی و اکران فیلم های متعدد و متناسب با شأن مخاطب همچنین وضعیت سینما می تواند نشانگر فرهنگ یک جامعه باشد اما اگرچه قدری وضعیت اکران نسبت به گذشته بهتر شده اما متاسفانه سینما و تئاتر گیلان در ژانر کودک و نوجوان بسیار ضعیف است.

رامین صابر فرهنگی و از مخاطبان وفادار سینما معتقد است: گیلانیان بنا به ذات از کودکی فرزندان خود را به فرهنگ و هنر می آرایند اما متاسفانه ژانر کودک و نوجوان در این عرصه ضعیف است و باید تقویت شود.
وی می گوید: در تمام این سالها بجز چندین اثر محدود که به اسم سینمای کودک به گیشه آمده و آن هم در واقع نوستالژی کودکی بزرگترها بوده، کمتر تولید فاخری در این حوزه به چشم می خورد؛ این درحالیست که اگر معتقدیم نسل نو گردانندگان آینده سرزمینمان هستند باید برای تولیدات فرهنگی و هنر ژانر کودک و نوجوان سرمایه گذاری کنیم.
گویند واژه سینما از واژه ای یونانی بمعنای جنبش گرفته شده و امروز " کاتی و ستاره " فیلم سینمایی است که به کارگردانی رضا مجلسی با بازیگران گیلانی و در اقلیم گیلان فیلم برداری شده و پس از پشت سرگذاشتن جشنواره های متعدد خارجی از امروز بر پرده اکران سینماهای کشور قرار گرفته تا حال و هوای سینمای کودک و نوجوان را رنگی تازه ببخشد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.