عباس علیزاده روز  دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : تاکنون ۲۸۶ طرح با مبلغ ۱۱۵ میلیارد تومان و پیش بینی اشتغال یک هزار و ۴۵۳ نفر در حوزه اشتغال فراگیر،  سه هزار و۸۴۸ طرح با مبلغ ۳۳۴ میلیارد تومان و پیش بینی اشتغال شش هزار و ۳۳۵ نفر در بخش اشتغال روستایی در استان اجرا شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۲۸ هزار و ۵۳۲ نفر از متقاضیان تسهیلات طرح های اشتغال فراگیر و روستایی در قالب سامانه کارا ثبت نام کرده اند، ادامه داد: اشتغال فراگیر مربوط به کل استان و اشتغال روستایی مربوط به شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر و روستاهاست که در حال بررسی است.

وی گفت : بهتر است متقاضی قبل از ثبت نام، مطالعات و بررسی های لازم را انجام دهد تا از مشمول شدن خود در این طرح مطمئن شود.

وی بیشترین رسته فعالیت ها را در گیلان ۱۲ مورد شامل شالی کوبی، زیتون، خدمات فنی و کشاورزی، خدمات بازرگانی، تولید و فرآوری چای، آبزی پروری، گردشگری، صنایع دستی، مواد غذایی، بسته بندی، طیور و فناوری اطلاعات عنوان کرد و افزود : متقاضیان باید برای اطمینان از اینکه طرح مربوطه مشمول این تسهیلات می شود یا نه، طرح های خود را با چهار دستگاه صنعت، معدن، تجارت، جهاد کشاورزی، شیلات و میراث فرهنگی هماهنگ کنند.

به گفته علیزاده؛ در این طرح نخستین گام شناسایی ظرفیت ها و رسته فعالیت ها که بیشترین اشتغال را در یک منطقه به خود اختصاص داده اند، می باشد و سپس باید زنجیره ارزش مشخص و شکاف ها شناسایی شود و در مرحله پایانی دولت برای پر کردن شکاف این زنجیره تسهیلات پرداخت می کند.

 مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان تصریح کرد : وزارت تعاون در گذشته برای ایجاد یک شغل تسهیلات می داد اما امروز در این طرح برای پر کردن شکاف ها، از بین بردن سرعت گیرها و موانع مسیر توسعه بمنظور اشتغال پایدار این تسهیلات را می دهد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.