به گزارش ایرنا حسین اسمعیل پور در نشست کارگروه اشتغال رودسر با بیان این مطلب افزود: بخش خصوصی بدون دریافت تسهیلات از بانک ها توانسته بیش از ۶۰ درصد طرح های بوم گردی استان را در شهرستان اجرا کند که در این خصوص می طلبد سازمان های ذیربط و بانک های عامل تلاش و جدیت بیشتری داشته باشند.
اگرچه ارائه بوم گردی از سال ۲۰۱۵ با عنوان سفری مسئولانه به جاذبههای طبیعی و همراه شدن با ویژگیهای فرهنگی یک سرزمین بمنظور تجربه کهن داشتهای مردمان مطرح شده اما این نوع گردشگری بواسطه گیراییهای روستایی، همیشه مورد توجه گردشگران در گیلان بوده است. بنا به تعاریف، بوم گردی با ایجاد فرصت پیشرفت و توسعه اقتصادی میتواند به عنوان جایگزینی برای سایر منابع درآمدی مردم منطقه محسوب شود و همچنین فرصتی مغتنم برای جلوگیری از فروش زمینهای کشاورزی و جلوگیری از مهاجرت روستاییان است.
بوم گردی و معماری روستایی یکی از جاذبههایی است که به واسطه حس خوش روستا و روستاگردی، اصالت، فرهنگ و دوری از هیاهوی شهرنشینی مورد اقبال گردشگران داخلی و خارجی است. اقامتگاههای بوم گردی، اقامتگاههایی هستند که در محیطهای بکر طبیعی، بافتهای روستایی و بافت تاریخی شهرها و با رعایت بالاترین سطح ضوابط زیست محیطی و به شکلی سازگار با معماری بومی و سیمای طبیعی منطقه احداث شده و ضمن حداکثر تعامل با جامعه محلی، زمینه حضور و اقامت گردشگران را با کیفیتی قابل قبول و تعریف شده فراهم میآورد.
فرماندار رودسر در ادامه سخنانش اظهار داشت: باید موانع اعطای تسهیلات به متقاضیان توسط بانک ها برداشته شود و بانک های عامل در تسهیل فرآیند ارائه تسهیلات و رفع موانع تولیدکنندگان برای ایجاد واحدهای تولیدی و اشتغال پایدار در سطح شهرستان اهتمام ویژه داشته باشند و شرایط را برای تولید راحت تر کنند.
وی تصریح کرد: دستگاه های اجرایی نیز با همکاری بانک های عامل تمام همت و تلاش خود را برای جذب حداکثری تسهیلات اشتغالزایی بکار گیرند .
اسمعیل پور همچنین بر ضرورت اطلاع رسانی دقیق و شفاف بانک های عامل به مردم تاکید کرد و گفت : بانک های عامل عملکرد سالانه خود را به اطلاع مردم برسانند و بی تردید این اطلاع رسانی می تواند سطح اعتماد عمومی مردم را نسبت به عملکرد بانک های عامل را ارتقاء بخشد.
شهرستان رودسر با چهار بخش مرکزی، چابکسر، کلاچای و رحیم آباد در ۷۵ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.
ساخت حدود پنج هزار واحد اقامتی بوم گردی در دوره زمانی سه ساله با تسهیلات بانکی دارای بهره شش درصد، در گیلان هدفگذاری شده است.
بین دو هزار روستای گیلان، ۴۵۰ روستای بالای ۲۰ خانوار برای اجرای طرحهای بوم گردی شناسایی شده و اجرای این طرح ها به مکان خاصی محدود نیست.
۷۲۹۵/۲۰۰۷/