مهدی رجایی درگفت وگو با خبرنگاران رسانه های گروهی اظهار داشت: نهضت آسفالت در این شهر تحقق یافته است و در سال جاری 15هکتار آسفالت در برنامه شهرداری لنگرود قرار گرفته است که تاکنون 10هکتار آن انجام شده و بقیه در ماه های آینده به اتمامی می رسند.
وی اظهارداشت:این طرح 10میلیارد تومان هزینه در بردارد که تاکنون سه میلیارد تومان از محل هزینه های دولتی پرداخت شده است و بقیه نیز به پیمانکار پرداخت خواهدشد.
وی خاطرنشان کرد: با اتمام طرح آسفالت در خیابان ها و کوچه های شهر لنگرود می توانیم ادعا کنیم که لنگرود تنها شهری در گیلان خواهد بود که مشکل آسفالت نداشته باشد و همه خیابان ها و کوچه های آن آسفالت شده باشند .
شهردار لنگرود تصریح کرد: پیاده راه سازی یکی از برنامه های عمرانی شهرداری لنگرود است که تاکنون 80درصد پیاده روهای این شهر اصلاح شده و فقط ضلع شمالی خیابان مرکزی مانده است که بزودی اصلاح آن نیز شروع می شود.
رجایی گفت:سه طرح میان مدت باغ ملی لنگرود، محوطه پل خشتی و لوله گذاری خیابان امام خمینی نیز از طرح های سال جاری شهر لنگرود بودند که با هزینه بیش از شش میلیارد تومان در این شهر افتتاح و به بهره برداری رسیدند.
وی پیاده راه طبیعت را یکی دیگر از طرح های بزرگ عمرانی لنگرود ذکر و اضافه کرد:این طرح از میدان مصلی تا میدان طبیعت ایجاد می شود و عرض این پیاده راه در بعضی قسمت ها حدود 30متر هم می رسد که از یک سال قبل شروع شده و تاکنون مشغول پرکردن محوطه آن برای زیرسازی بودند که با اتمام کار زیرسازی ، پیمانکار از جلوی بیمارستان تازه تاسیس لنگرود کار را شروع کرده است .
به گفته وی این طرح از کنار بیمارستان تا میدان طبیعت درچند فاز انجام می شود که چشم اندازی زیبایی برای شهروندان لنگرودی و مسافران ایجاد می کند.
شهردار لنگرود آبگرفتگی این شهر را هم از دیگر معضلات لنگرود ذکر و خاطرنشان کرد:بیشترین آبگرفتگی در میدان امام حسن مجتبی (ع) صورت می گیرد زیرا آب های سطحی از چند جهت وارد این میدان می شوند و این خیابان مناسب هدایت آب نبود که این طرح مطالعه شد و مصوبه ستاد بحران استان گیلان و سازمان شهرداری های کشور را گرفت و با پیمانکار اجرای طرح و پیمانکار لوله قرار داد بسته شده است که طی 20روز آینده لوله گذاری این طرح بزرگ به طول یک کیلومتر از میدان امام مجتبی آغاز و در انتها به نهر مسیر چمخاله وصل می شود.
وی خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح مشکل آبگرفتگی این مسیر و با شروع لوله گذاری مشکل خیابانهای متصل به امام حسن مجتبی که هم اکنون بیشترین آبگرفتگی را دارند حل می شود و علاوه بر آن با لوله گذاری در خیابان حافظ از میدان بار و مشکل آبگرفتگی خیابان سعدی به سمت امام حسین و خیابان سعدی هم حل شده است که با اتمام این طرح می توانیم ادعا کنیم که شهر لنگرود آبگرفتگی نداشته باشد.
رجایی افزود: بیمه منازل شهروندان لنگرود در دستور کار قرار داد که این بیمه از سال گذشته آغاز شد و علاوه بر آن درسال جاری بیمه واحدهای تجاری هم تحت پوشش بیمه قرار داده شدند که می توانند در صورت خسارت از بیمه استفاده کنند که تا سقف 10میلیون تومان به حادثه دیده پرداخت می شود.
رجایی با اشاره به انجام کارهای رفاهی برای کارکنان شهرداری اظهار داشت: در کنار کارهای عمرانی یکی ازبرنامه های شهرداری بازنشستگی کارکنانی بود که چند سالی بلاتکلیف بودند و به دلیل مشکلات مالی بازنشستگی آنها انجام نمی شد که ظرف دوسال 46نفر بازنشست شدند و تا پایان برنامه پنجم 60نفر از کارکنان شهردرای لنگرود در برنامه بازنشستگی قرار دارند.
وی یادآورشد: پارسال 16نفر و امسال هم 20نفر به درجه بازنشستگی نائل شدند که هدف شهرداری از این کار کوچک کردن بدنه شهرداری و برون سپاری کارهاست تا بتوانیم شهرداری کوچکتر و چابکتر داشته باشیم .
شهردار لنگرود گفت: یکی از کارهای شهرداری لنگرود که با همکاری اعضای شورای شهر برای بدنه شهرداری انجام گرفت راه اندازی شرکت تعاونی کارکنان برای رفاه آنان است تا با کمترین هزینه بتوان به هرکدام از کارکنان یک قطعه زمین داده شود .
شهرستان لنگرود با حدود 140هزار نفر جمعیت دارای سه بخش مرکزی ، کومله و بخش اطاقور و پنج شهر است که شهر لنگرود مرکز بخش مرکزی محسوب می شود و این شهر تا مرکز استان گیلان رشت 60کیلومتر فاصله دارد .
6029 /6030