مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان شهدی نژاد در پاسخ به گلایه مردم به نبود برخی داروها در داروخانههای تأمین اجتماعی گفت : با توجه به اجرای نسخه الکترونیکی چنین چیزی غیر ممکن است زیرا دکتر در ابتدا با چک کردن موجودی داور در داروخانه اقدام به نوشتن نسخه میکند.
به گزارش ایلنا از رشت، محمد حسین شهدی نژاد با اشاره به تأخیر در پرداخت معوقات مراکز درمانی خصوصی در سال گذشته و قطع همکاری این مراکز با سازمان تأمین اجتماعی در استان، اظهار کرد: این یک مطالبه به حق بود اما انتظار می رفت با توجه به سراسری بودن مشکل این مراکز صبوری بیشتری به خرج میدادند.
وی در ادامه با بیان اینکه خوشبختانه از چهار بیمارستان بزرگ خصوصی شهر رشت سه بیمارستان قرارداد خود را مجدداً با تأمین اجتماعی برقرار کرده اند، افزود: با رایزنیهای متعدد خوشبختانه از چهار بیمارستان خصوصی رشت سه بیمارستان مجدد با سازمان تأمین اجتماعی قرارداد امضا کرده است که در حال حاضر تا حدودی مشکلات این حوزه مرتفع شده است.
شهدی نژاد در ادامه با اشاره به اینکه در تأخیر پرداخت نه بیمه شده و مراکز ارائه خدمات درمانی و بیمارستانی مقصر بودند و نه سازمان تأمین اجتماعی، گفت: سازمان تأمین اجتماعی مطالبات معوقهای دارد که با دریافت آنها میتواند بدهیهای خود به مراکز درمانی خصوصی را پرداخت کند.
وی به عدم وجود مرکز درمانی تأمین اجتماعی در برخی از شهرهای استان گیلان همانند صومعه سرا، شفت و املش اشاره و بیان کرد: یکی از شاخصهای راه اندازی مراکز درمانی تأمین اجتماعی در شهرها شاخص جمعیتی است که در حال حاضر تنها شهرستان صومعه سرا آن را دارد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان در ادامه با تأکید بر اینکه توسعه و ساخت درمانگاه تأمین اجتماعی در شهرستان صومعه سرا یکی از مطالبات جدی ما در سال ۹۸-۹۷ بوده است، افزود: امیدواریم در آینده نزدیک شاهد ساخت مرکز درمان تأمین اجتماعی در صومعه سرا باشیم.
وی با اشاره به برخی از پروژههای در حال اجرا در حوزه درمان سازمان تأمین اجتماعی در استان گیلان، گفت: بیمارستان لنگرود در حال احداث است، درمانگاه آستانه اشرفیه در هفته دولت امسال افتتاح میشود. امسال شاهد بهره برداری از ساختمان درمانگاه پلی کلینیک انزلی خواهیم بود.