معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان گفت: برای توسعه ایران اسلامی و کارآمدسازی پتانسیل‌های موجود از توان اساتید خبره و دانش روز بهره مند شویم.

به گزارش ایلنا از رشت،ششمین جلسه کارگروه تخصصی آموزش،پژوهش،فناوری و نوآوری گیلان به ریاست سید محمد احمدی برگزار شد.

در این نشست که با هدف بررسی ابعاد تنظیم سند آمایش علم و فناوری استان و چگونگی ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری گیلان برگزار شد، پیشنهادهای مختلفی مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان با اشاره به نقش کارگروه مذکور در اعتلا و پیشرفت استان اظهار داشت: در جهت توسعه ایران اسلامی و کارآمدسازی پتانسیل‌های موجود باید از توان اساتید خبره و دانش روز بهره مند شویم.

وی تدوین سند آمایش علم و فناوری ، تدوین برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت آموزش و پژوهش، تعیین اولویت‌های تحقیقاتی و فناوری استان بر مبنای شناسایی نیازها و حمایت از ارتقاء مراکز رشد واحدهای علم و فناوری را یک ضرورت خواند.

احمدی با بیان اینکه محورهای توسعه گیلان در سه بخش کشاورزی،صنعت و خدمات تقسیم می شود، گردشگری در شاخه خدمات را نیازمند توجه بیشتر و برنامه ریزی های علمی و پژوهشی دانست و گفت: بهره گیری از مواهب طبیعی گیلان و توسعه گردشگری باید در سایه علم و پژوهش های محوری انجام شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان بر لزوم هم افزایی تمامی دستگاه‌های اجرایی به ویژه فعالان حوزه پژوهش و فناوری در تحقق اهداف سند آمایش علم و فناوری استان تاکید کرد و افزود: دوری از عملکرد جزیره ای موجب بهبود در جریان اجرای فعالیت ها و حصول نتیجه به هنگام می شود.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.