امیر احمد دهقانی روز سه شنبه در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهارداشت: با توجه به کشاورزی بودن گلستان سرمایه گذاری زیربنایی در این بخش، توسعه سایر حوزه ها از جمله صنعت را فراهم می کند.
به گفته وی، امروز با توجه به آسیب های خشکسالی در استان ضرورت دارد که برنامه های حوزه کشاورزی به سمت استفاده از تجهیزات نوین برای مدیریت علمی و افزایش راندمان به ویژه در بخش بهره مندی از آب زراعی گسترش یابد.
وی، اکوتوریست و گردشگری را اولویت های دیگر دانشگاه علمی و کاربردی برای تربیت نیروی انسانی به منظور هموار کردن راه توسعه همه جانبه استان برشمرد.
اقتصاد اصلی و منبع درآمد بیشتر جمعیت یک میلیون و 869 هزار نفری گلستان برپایه کشاورزی و دامپروری است، حدود 90 نوع محصول کشاورزی در این استان تولید می شود.
همچنین 452 هزار هکتار عرصه جنگلی و 860 هزار هکتار مرتع و شناسایی بیش از 1400 جاذبه گردشگری از ظرفیت های بکر برای توسعه گلستان به شمار می رود.
رییس دانشگاه علمی کاربردی گلستان گفت: این دانشگاه از سال تحصیلی جدید (98 – 97) با بهره مندی از 11 مرکز خصوصی در114 کد رشته تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشجو پذیرش می کند که 28 کد رشته آن جدید و برای نخستین بار راه اندازی می شود.
دکتر دهقانی، نقشه برداری کارگاهی، گردشگری، علوم آزمایشگاهی دامپزشکی، گل و گیاهان زینتی، شیلات و فرآوری محصولات شیلاتی، بهداشت و موادغذایی دامی و تربیت تکنسین سی ان جی را از جمله رشته های جدید پذیرش دانشجو در مراکز علمی کاربردی استان برشمرد و گفت: تربیت تکنسین سی ان جی برای نخستین بار در کشور و از سوی این استان راه اندازی شده و از مهر امسال دانشجو پذیرش می کند.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری دانشگاه ایجاد رشته های مهارتی و توجه به افزایش کیفیت ارائه آموزش به دانشجو است، افزود: دانشگاه همراه و طبق سند آمایش گلستان و متناسب با نیاز دستگاه های اجرایی، نیروی انسانی تربیت می کند و با همکاری بخش های مختلف رشته های قبلی بازنگری یا رشته جدید اضافه می شود.
به گفته دکتر دهقانی، اکنون در مراکز علمی کاربردی زیر پوشش این دانشگاه در گلستان، پنج هزار دانشجو تحصیل می کنند.
6204/1648
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.