به گزارش خبرنگار ایرنا علی اکبر نصیری روز دوشنبه در نشست خبری اظهارداشت: در زمان اوج مصرف امسال تاکنون گلستانی ها یکهزار و 200 مگاوات برق مصرف کردند که این رقم در مدت مشابه سال قبل یکهزار و 167 مگاوات بود.
وی بیان کرد: یکی از راهکارهای موثر کمک به صنعت برق؛ کاهش مصرف و توجه بیشتر به صرفه جویی است که 3 هزار و 500 واحد صنعتی و تجاری و کشاورزی استان با عقد قراردادهای جداگانه برای اجرای آن آمادگی کامل دارند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان افزود: در روزهای گذشته و برای رساندن انرژی به همه مشترکین، برق برخی مناطق شهری و روستایی استان قطع شد و اگر نتوانیم با صرفه جویی مصرف را کنترل کنیم، این خاموشی ها افزایش خواهد یافت.
مهندس نصیری ادامه داد: مشترکان تجاری و صنعتی برق استان؛ پس از تماس تلفنی همکاران شرکت و بیان لزوم صرفه جویی بیشتر؛ مصرف انرژی را در ساعات پیک بار کاهش می دهند و انتظار همراهی بخش خانگی را نیز داریم.
وی گفت: همانند همه مناطق کشور، کمبود انرژی با توجه به افزایش بی سابقه دمای هوا در گلستان نیز نگران کننده است که اگر تلاش برای کاهش مصرف به نتیجه نرسد احتمال بروز دشواری هایی مانند قطع مستمر و طولانی برق دور از انتظار نیست.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان تغییر ساعت آغاز و پایان کار ادارات را راهکاری مناسب در کاهش مصرف انرژی دانست و گفت: همچنین ادارات به عنوان یکی از بزرگترین مشترکین و مصرف کنندگان برق اقدامات بیشتر در راستای صرفه جویی مانند خاموش کردن لوازم سرمایشی از ساعت 12 ظهر و مانند آن را در دستور کار قرار دهند.
مهندس نصیری ادامه داد: یکی از اقدامات که سال قبل منجر به کاهش مصرف انرژی توسط مشترکین خانگی استان شد، اجرای طرح 'به وقت گلستان ' بود که صرفه جویی های ناشی از آن بحران قطعی مستمر برق را از استان دور کرد.
وی گفت: براساس پیش بینی ها قرار بود طرح امسال هم در مرداد ماه اجرا شود، اما گرمای بی سابقه این روزهای کشور و استان، ما را غافلگیر کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان؛ نهادینه شدن فرهنگ صرفه جویی را برای توجه همیشگی به کاهش مصرف در خانواده ها ضروری دانست و افزود: ترغیب بیشتر مردم به استفاده از انرژی خورشیدی، یکی از راهکارهای آینده نگرانه برای کاهش مصرف برق بوده و شرق گلستان به دلیل برخورداری از روزهای آفتابی زیاد در طول سال دارای موقعیت ویژه و مناسبی برای راه اندازی این گونه طرح ها است.
وی اظهار داشت: به زودی و با اجرایی شدن تفاهم نامه این اداره کل با کمیته امداد و بهزیستی استان 400 مددجوی این سازمان ها مجری طرح تولید برق با استفاده از انرژی خورشیدی می شوند که برق تولیدی توسط دولت خریداری و برای آنها درآمد ماهانه 4 تا 8 میلیون ریالی فراهم خواهد شد.
نصیری بیان کرد: دولت به دلیل تاثیر فراوان کاهش مصرف برق پس از گسترش پنل های خورشیدی؛ انرژی تولید شده را خریده و نسبت به گسترش و توسعه آن نیز اهتمام ویژه ای خواهد داشت.
وی؛ دستکاری کنتورهای برق و مصرف رایگان برق توسط برخی سوء استفاده کنندگان را ازمعضلات جدی صنعت برق استان دانست و گفت: برق گلستان سالانه میلیاردها تومان برای نظارت و کنترل کنتورهای برق هزینه می کند تا از رواج بیشتر این فرهنگ غلط در جامعه جلوگیری شود.
به گزارش ایرنا شرکت توزیع نیروی برق گلستان افزون بر 617 هزار مشترک دارد که بیشتر آنها مشترکین خانگی هستند.
گلستان با افزون بر 20 هزار کیلومترمربع وسعت در شمال کشور قرار دارد که هفت اقلیم از 13 اقلیم دنیا را در خود جای داده است.
3091/1648
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.