موسی ایری روز شنبه در تماس تلفنی با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بر خلاف برخی اظهار نظرهای غیر کارشناسی ایمنی غرفه های بازارچه ساحلی بندرترکمن مطلوب است.
وی به بازدید کارشناسان آتش نشانی از محل بازارچه قدیم (ساحلی) بندرترکمن اشاره کرد و گفت: این سرکشی ها پس از حادثه پلاسکوی تهران انجام شد و در ادامه با موافقت هیات امنا و براساس نظر کارشناسان آتش نشانی کپسول های مهار آتش برای تمامی افزون بر 250 غرفه بازارچه قدیم تهیه و در اختیار مالکان آنها قرار گرفت.
عضو هیات امنای بازارچه قدیم اسکله بندرترکمن ادامه داد: کپسول های بزرگ آتش نشانی نیز در اختیار نگهبانان مجموعه قرار گرفته تا در صورت بروز هر گونه اتفاق اقدام لازم انجام شود.
به گفته وی؛ چند کپسول بزرگ مهار آتش نیز در مناطق مختلف بازارچه جانمایی شده تا در مواقع اضطراری مورد استفاده قرار گیرد.
وی در مورد وضعیت لوله کشی آب این بازارچه با بیان اینکه آب مورد استفاده بازارچه قدیم از طریق تانکر تامین می شود، اضافه کرد: اقدامات زیادی در خصوص انتقال آب شرب به این بازارچه انجام شده که با وجود مساعدت ادارات متولی و پرداخت هزینه های مربوطه برخی سنگ اندازی های افراد غیرمسئول مانع از اجرای آن شده است.
باوجود سوال خبرنگار ایرنا وی نامی از این افراد نبرد.
وی همچنین اظهار کرد که سه سال پیش برای تفکیک برق غرفه ها و واگذاری کنتور و انشعابات جدید از اداره برق پیگیری و با حمایت فرماندار وقت بندرترکمن این موضوع نهایی و طبق قرارداد یک میلیارد و 500میلیون ریال به حساب پیمانکار واریز شد ولی هنوز عملیات اجرایی انجام نشده است.
پیش از این برخی مسئولان شهرستان و دست اندرکاران خدمات ایمنی و آتش نشانی بندرترکمن در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بر ارتقای سطح ایمنی بازارچه ساحلی بندرترکمن به عنوان اقدامی ضروری تاکید کرده بودند.
به گزارش ایرنا بازارچه ساحلی بندرترکمن از دو مجموعه بازار متصل بهم اما منفک در مدیریت تشکیل شده است، یکی از این بازارچه ها بزرگتر و دارای افزون بر 250 غرفه و معروف به بازارچه قدیم است و دیگری بازارچه گردشگری است که بیش از 120 غرفه دارد.
7333/1648/2729
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.