به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد حمیدی روز یکشنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی کلاله با بیان اینکه اجرای طرح تحول سلامت از افتخارات بزرگ دولت تدبیر و امید است، تصریح کرد: برخی از بخش های بیمارستان کلاله از خدمات پزشکان متخصص از جمله، زنان و زایمان، ارتوپد، اطفال و تجهیزات تخصصی ضروری نظیر سی تی اس کن محروم است.
فرماندار کلاله اظهار داشت: تکمیل و راه اندازی این بیمارستان با مساعدت های مردمی و مشارکت صدها میلیارد ریالی خیرین انجام شد تا بیماران و مصدومان شهری و روستاهای دوردست وصعب العبور این شهرستان و مناطق مجاور از خدمات بهینه پزشکی و درمانی برخوردار شوند.
حمیدی تصریح کرد: در بسیاری از موارد بیماران و یا مصدومانی که از شهرها و روستاهای این شهرستان به بیمارستان کلاله منتقل می شوند، بخاطر کمبود پزشکان متخصص و نبود امکانات و تجهیزات ضروری به بیمارستان های گنبد و یا شهرهای همجوار اعزام می شوند.
فرماندار کلاله به ضرورت پیشگیری از تب کریمه کنگو اشاره کرد وگفت: کشتارگاه کلاله از شرایط بهداشتی مناسبی برخوردار نیست و در اسرع وقت نسبت به ساماندهی آن باید اقدام شود.
به گزارش ایرنا در این نشست دکتر مهیار کلوی رئیس شبکه بهداشت ودرمان کلاله از عدم اجرای مصوبه کارگروه سلامت وامنیت غذایی انتقاد کرد و گفت: عرضه مرغ زنده و ذبح آن درمحل فروش و یا در اماکن آلوده، علاوه بر ایجاد آلودگی های زیست محیطی زمینه انتقال انواع بیماری ها به مصرف کنندگان را فراهم می کند.
دکتر فرهاد تکه رئیس شبکه دامپزشکی کلاله نیز اعلام کرد: از 40 مورد حکم صادره برای پلمب و تعطیلی مراکز عرضه و ذبح مرغ زنده دراین شهرستان، فقط دو مورد آن اجرایی شده است که این موضوع زیبنده عرصه سلامت و بهداشت این منطقه نیست.
شمس الدین کر کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت ودرمان کلاله نیز گفت: در یک ماه گذشته، 12 اکیپ نظارت و بازرسی مراکز تهیه، تولید و عرضه مواد غذایی دراین شهرستان، یک هزار و 972کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته را از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم کردند.
شهرستان کلاله با بیش از 130 هزارنفر جمعیت ، در شرق استان گلستان واقع است.
7478/1860
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.