جان علی قورچایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پرداخت این میزان وام در قالب 78 طرح خوداشتغالی، پیشتیبانی از مشاغل خانگی و زیرمجموعه های آن، کارفرمایی و تسهیلات توسعه روستایی بود که با بهره مندی از آن، برای 224 نفر شغل ایجاد شد.
وی، حداقل وام پرداختی به متقاضیان را 50 میلیون ریال و حداکثر آن را 40 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: تسهیلات پرداخت شده 293 درصد بیشتر از 27 میلیارد ریال سهمیه پیش بینی شده اولیه این صندوق در سال 96 بود.
قورچایی اضافه کرد: در سال جاری نیز 27 میلیارد ریال منابع مالی در اختیار این صندوق قرار گرفته که تاکنون برای 21میلیارد ریال آن پرونده تشکیل شده است.
وی تصریح کرد: کارمزد تسهیلات اشتغالزایی این صندوق چهار درصد و بازپرداخت آن 36 تا 60 ماهه با دوره تنفس 2 تا 6 ماه است.
به گفته وی؛ صندوق تفاهم نامه هایی با برخی ادارات و نهادها از جمله میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی، شیلات، سازمان زندان ها و حمل و نقل و پایانه ها برای معرفی متقاضیان خوداشتغالی امضاء کرده است.
قورچایی، پرداخت تسهیلات در قالب طرح های تفاهم نامه ای، روستای بدون بیکار و هر روستا یک محصول و نیز پرداخت وام ازدواج را از محورهای فعالیت صندوق کار آفرینی امید اعلام کرد.
وی اضافه کرد: درسال گذشته 42 فقره تسهیلات ازدواج به زوج های جوان در مجموع به مبلغ چهار میلیارد و 200 میلیون ریال پرداخت شد.
شهرستان 360 هزار نفری گنبدکاووس درشرق استان گلستان واقع است.
/3039/1648
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.