به گزارش خبرنگار ایرنا، کلثوم غفاری روز پنجشنبه در نشست خبری اظهار کرد: براساس آمارهای موجود، گلستان 60 هزار زن سرپرست خانوار زیرحمایت نهادهای حمایتی دارد که توانمندسازی آنها با آموزش و استقلال مالی برای اداره کردن زندگی آنان را تامین خواهد کرد.
وی بیان کرد: سازمان فنی و حرفه ای مسئولیت آموزش این زنان سرپرست خانوار را پذیرفته و امیدواریم با اجرای این طرح، شاهد ورود هرچه مستقل تر زنان سرپرست خانوار گلستانی به جامعه و بی نیازی آنها از حمایت نهادهایی مانند کمیته امداد و بهزیستی باشیم .
مدیرکل امور بانوان استانداری گلستان بر ضرورت توجه بیشتر به زنان در معرض خطر و ساکن درحاشیه شهرهای استان اشاره کرد و گفت: اجرای طرح تاب آوری زنان و توانمندسازی گروه های در معرض خطر برای کنترل رفتارهای پرخطر در حوزه خانواده و کودکان در شهرهای استان از جمله برنامه های انجام شده برای کنترل و کاهش آسیب ها است.
غفاری ادامه داد: تاکنون 20 کارگاه آموزشی در مناطق مستعد بروز آسیب های اجتماعی استان برگزار شد که نتایج آن به گواه کارشناسان ، ارزشمند و امیدوار کننده است.
وی بیان کرد: ارتقای آگاهی و سطح سلامت روانی، جسمانی و اجتماعی زنان و خانواده ها ،افزایش تاب آوری اجتماعی خانواده ها در مقابل آسیب های اجتماعی ،تعارضات خانوادگی و زناشویی ،توسعه مشارکت در امور شهری ،ارتقای فرهنگ شهرنشینی و کاهش آسیب های اجتماعی از جمله اهداف اجرای این طرح است.
به گفته وی؛ اجرای کامل طرح تاب آوری زنان نه تنها موجب افزایش قدرت تحمل و سازگاری بانوان در برخورد با مشکلات می شود، بلکه حفظ سلامت روانی و ارتقا آن را نیز به همراه خواهد داشت.
غفاری؛ به برنامه های هفته زن در استان اشاره کرد و افزود: حضور در منزل شهیدان و دیدار با مادران معظم آنها که با حضور مسئولان و مدیران شهرستان های مختلف استان انجام می شود، از برنامه های محوری هفته زن (هفته سوم اسفند) است.
وی بیان کرد: در این هفته مدیران ،ائمه جمعه ،روسای ادارات و فرماندهان نظامی و انتظامی در منزل شهدا حضور یافته و از یکهزار و 612 مادر شهید (درقید حیات) قدردانی می شود.
3091/1648
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.