به گزارش خبرنگار ایرنا، علی اصغر خسروی روز پنجشنبه درنشست خبری اظهار داشت: در گنبدکاووس مجموعا یک هزارو 150 کیلومتر راه اصلی، فرعی، روستایی و مرزی وجود دارد که 630 کیلومتر آن راه روستایی است.
وی افزود: گنبدکاووس دارای دو بخش مرکزی و داشلی برون با مجموع 168 روستای دارای کد شناسایی است که راه های بخش مرزی داشلی برون به دلیل داشتن پایانه و بازارچه مرزی، گمرک، جاده ترانزیتی، خط راه آهن و 145 کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکمنستان از اهمیت بالایی برخوردار است.
خسروی به اقدامات انجام شده در 6 ماه نخست امسال اشاره کرد و یادآور شد: دراین ایام و در بخش نگهداری و بهسازی رویه راه ها مبلغ 24 میلیارد ریال و در حوزه ایمنی راه ها نیز مبلغ 26 میلیارد ریال از منابع ملی و سازمانی هزینه شده است.
وی، اجرای فوک سیل (قیر ریختن در ترک آسفالت جاده ها) بطول 43 کیلومتر در مسیر گنبد به داشلی برون، عملیات حفاظتی رویه آسفالت و رگلاژی آن به طول 3،5 کیلومتر و 6500 متر مربع لکه گیری آسفالت، بهسازی و روکش آسفالت جاده گنبد به کلاله به طول 1،4 کیلومتر، احداث و تعریض 12 دستگاه پل و بهسازی واحدهای راهدارخانه را از مهمترین اقدامات صورت گرفته درحوزه نگهداری و بهسازی رویه راهها در نیمه نخست امسال برشمرد.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای گنبدکاووس ادامه داد: درحوزه ایمنی و نگهداری راه ها نیز که با هدف افزایش ضریب ایمنی و عبور و مرور، کاهش تلفات جاده ای، تسهیل در تردد کاربران جاده ای، کاهش استهلاک و سوخت وسایط نقلیه صورت می گیرد، 40 نیروی راهداری با 20 دستگاه ماشین آلات سبک، نیمه سنگین، سنگین مشغول انجام وظیفه هستند.
خسروی، خط کشی راههای اصلی و فرعی به طول 210 کیلومتر، ایجاد شیارهای لرزاننده، نصب گاردریل و علائم اطلاعاتی و اخطاری، تعمیر و نگهداری چراغ های چشمک زن، احداث 13 کیلومتر شانه خاکی، تسطیح و رگلاژ 370 کیلومتر حریم راهها، ایجاد روشنایی، جمع آوری دستفروشان حاشیه جاده ها و جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز را از مهمترین اقدامات این اداره درحوزه ایمنی و نگهداری راه ها درنیمه نخست امسال برشمرد.
وی از آمادگی این اداره برای اجرای طرح راهداری زمستانه خبر داد و گفت: دراین طرح که از 15 آذر آغاز و تا 20 فروردین سال آینده ادامه دارد، دو تیم راهداری متشکل از 39 نفر به همراه 14 دستگاه ماشین آلات حضور دارند.
وی همچنین با اشاره به هماهنگی این اداره با پلیس راه برای شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز محورهای ارتباطی گنبدکاووس، تصریح کرد: درحوزه راه های اصلی و فرعی این شهرستان 15 نقطه حادثه خیز شناسایی شده که تاکنون مشکل 10 نقطه برطرف و رفع حادثه خیزی پنج نقطه دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای گنبدکاووس همچنین از وجود دو دوربین کنترل و ثبت تخلفات درجاده های این شهرستان خبر داد و گفت: یکی از این دوربین ها درجاده گنبد - کلاله نزدیکی روستای بایلر و دیگری در جاده گنبد - داشلی برون در سه راهی اینچه برون نصب شده است.
شهرستان مرزی گنبدکاووس با 5072 کیلوکتر مربع وسعت و 350 هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است.
1860/3039/
خبرنگار : علی لکزانوری ** انتشار دهنده: تاج محمد شیری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.