به گزارش خبرنگار ایرنا، در مراسم اختتامیه این کارگاه آموزشی سه روزه که روز سه شنبه برگزار شد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری گلستان درسخنانی با قدردانی از حضور مدیران و اعضای شوراهای مدیریت بحران شرق استان دراین دوره آموزشی، گفت: تلاش برای رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت برای مواجهه با حوادث احتمالی یک امر دائمی است.
صادقعلی مقدم بابیان اینکه هنوز سطح توانمندی و آمادگی مدیران و اعضای شورای مدیریت بحران شهرستان های استان به حد مطلوب نرسیده است، افزود: مدیران و اعضای شوراهای مدیریت بحران شهرستان ها باید یک برنامه ریزی جامع برای مقابله با حوادث احتمالی برای خود ترسیم نمایند.
وی گفت: داشتن این برنامه جامع و ارزیابی اعضای زیرمجموعه خود برای مدیریت و مقابله با حوادث احتمالی سبب کاهش خسارات ناشی از حوادث می شود.
به گزارش ایرنا، معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز دراین مراسم با خوب ارزیابی کردن دوره آموزشی، گفت: شرایط فعلی استان گلستان بویژه گرمای هوا و مشکلات کم آبی و برق، سبب شد تا این دوره آموزشی به آمادگی مدیران برای مقابله و مدیریت حوادث و بحران های احتمالی کمک کند.
عبدالقدیر کریمی همچنین با تاکید برضرورت استمرار این آموزش ها، توجه به آموزش ها در حوزه سیل و زلزله که جزو بیشترین حوادث طبیعی در گلستان هستند، را مهم خواند.
در مراسم اختتامیه این دوره آموزشی امام جمعه گنبدکاووس و برخی مدیران ستادی استان و جمعیت هلال احمر نیز حضور داشتند.
نیمی از جمعیت یک میلیون و 800 هزار نفری گلستان درهفت شهرستان واقع درشرق این استان سکونت دارند.
/3039/1860
خبرنگار : علی لکزانوری ** انتشار دهنده: تاج محمد شیری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.