به گزارش ایرنا در این نمایشگاه تخصصی، 45 شرکت از استان های گلستان، مازندران، خراسان رضوی، تهران، البرز، اصفهان و فارس حضور دارند.
این شرکت ها تولید کننده در حوزه خوراک، دارو و مکمل های غذایی دام و طیور، انواع باسکول جاده ای، ترازوی صنعتی و سیستم توزین، تولیدکننده و سازنده سیلو و تجهیزات وابسته، کارخانه های تولید گوشت مرغ، تجهیرات و لوازم مرغداری، پکیج های تصفیه آب و فاضلاب، سیستم های تهویه و سازنده انواع هواکش ، پدهای سلولزی، سیستم های گرمایشی و تابشی، تولید و طراحی انواع ماشین آلات و صنایع وابسته هستند که آخرین دستاوردها و تکنیک های روز این صنعت را از یکم تا چهارم خرداد ماه به نمایش گذاشته اند.
مسئول هماهنگ کننده نمایشگاه صنعت دام و طیور، شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی گلستان به خبرنگار ایرنا گفت که دام های زنده از نژاد های پربازده گوسفند و گاو، زنبورعسل، کرم ابریشم و شترمرغ در حاشیه برپایی نمایشگاه برای بازدید دامداران و محققان، نمایش داده می شود.د
حسین عطارچی افزود: کارگاه های آموزشی تخصصی نیز با مشارکت استادان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی و مرکز تحقیقات جهادکشاورزی برای قشرهای فعال در حوزه کشاورزی و دامپروری تدارک دیده شده که در حاشیه نمایشگاه برگزار می شود.
گلستان به دلیل اقلیم متنوع و آب و هوای معتدل جزو استان های برتر و به نوعی قطب اقتصادی در امور دام و طیور و صنایع وابسته به آن به شمار می رود.
طبق گزارش مختار مهاجر رئیس سازمان جهادکشاورزی گلستان، این استان با بیش از سه میلیون واحد دامی، 900 واحد مرغداری، ظرفیت پرورش میگو و ماهیان خاویاری از قطب های تولید محصولات دام، طیور و شیلات در کشور به شمار می رود که اکنون تولید مازاد این صنعت به استان های همجوار و حتی خارج از کشور صادر می شود.
رییس دانشکده علوم دامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این خصوص گفت: دانشکده علوم دامی با همکاری سازمان جهاد کشاورزی گلستان در این نمایشگاه به ارائه دستاوردهای علمی و تحقیقاتی خود می پردازد.
دکتر بهروز دستار افزود: سخنرانی درباره جیره نویسی طیور با تاکید بر فرضیه پروتئین ایده آل در روز دوم خرداد ماه، سخنرانی درباره رکوردبرداری و اهمیت آن در مدیریت گله، روش های فرآوری خوراک در جهت کاهش تاثیر مایوتوکسین ها بر عملکرد دام، مزیت های اقتصادی پرورش شتر و آینده تولیدات لبنی شتر، بررسی اثرعصاره های گیاهی برعملکرد جوجه های گوشتی، راهکارهای افزایش سودمندی در واحدهای پرورش طیور، اهمیت جمعیت میکروبی دستگاه گوارش در سلامت و سود آوری صنعت پرورش طیور، معرفی نژاد گاو مونبلیارد و سمینتال در روز سوم خرداد ماه نیز توسط اعضای هیأت علمی این دانشکده ارائه می شود.
وی اعلام کرد: اعضای هیأت علمی دانشکده علوم دامی در روز چهارم خرداد ماه به ارائه سخنرانی در خصوص جیره نویسی گاو شیری ،جیره نویسی طیور، جیره نویسی دام های پرواری (بره پرواری و گاو پرواری) می پردازند.
6204/1648
خبرنگار: علی اصغر تیموریان ** انتشار: پری سالارنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.