افزون بر یک دهه از اعلام تعرفه درجه سه گرمسیری گنبدکاووس و افزایش چند برابری هزینه برق مشترکان به سبب استفاده در گرمای طاقت فرسای تابستان می‌گذرد اما هنوز مشکل ضعف ولتاژ این شهرستان حل نشده و همزمان با فصل گرما و افزایش دما، گنبدی‌ها به‌ویژه در مناطق روستایی با قطعی زیاد مواجه هستند.

 

مدیر امور توزیع نیروی برق گنبدکاووس اعلام کرد: پروژه تبدیل شبکه سیمی به کابل در حدود ۱۰۰ کیلومتر در حوزه گنبدکاووس اجرا شده و ۱۰۰ کیلومتر دیگر هم در دست اقدام و عقد قرارداد است که این طرح ها می‌تواند اهدافی همچون تقویت برق، افزایش ایمنی و پیشگیری از سرقت را به دنبال داشته باشد.

 

به گزارش جماران، محمدعلی عربگلو در خصوص مشکل قطعی برق مردم شهرستان گنبد گفت: پیک مصرف ۱۳۵ هزار مشترک برق این شهرستان در ایام مختلف سال به جز فصل تابستان، به طور میانگین ۷۰ مگاوات است اما این رقم در پیک مصرف تابستان به ۲۴۳ مگاوات افزایش می‌یابد.

مدیر امور توزیع نیروی برق گنبدکاووس افزود: مهمترین عامل افزایش سه برابری مصرف برق این شهرستان، استفاده از انواع کولر و وسایل سرمایشی است که مشترکان می‌توانند با شستشو، سرویس و تنظیم سرمایش آن روی ۲۴ تا ۲۶ درجه و همچنین ایجاد سایه بان برای موتور کولر، تا ۲۵ درصد مصرف برق این وسیله را کاهش دهند که این اقدام نقش مهمی در جلوگیری از افت ولتاژ و خاموشی‌های ناخواسته خواهد داشت.

وی با تایید افت ولتاژ برق و ایجاد مشکلات برای ساکنان مناطق روستایی و شهری گنبدکاووس، گفت: مهمترین پیک بار مصرفی برق در این شهرستان مربوط به ساعات ۱۳ تا ۱۷ است که فشار بر شبکه برق در این مقطع موجب افت ولتاژ می‌شود.

وی ادامه داد: برای گذر از بحران اوج مصرف برق در گنبدکاووس تفاهم‌نامه‌هایی با مشترکان صنعتی، کشاورزی، اداری، تجاری و سی‌ان‌جی با هدف مدیریت مصرف برق امضا شده که انتظار داریم این تفاهم‌نامه‌ها مصرف برق شهرستان را تا حدود ۱۱.۲ مگاوات کاهش دهد.

مدیر امور توزیع نیروی برق گنبدکاووس در رابطه با اقدامات این مجموعه برای آمادگی مقابله با افزایش مصرف برق، گفت: تقویت ۲ دستگاه ترانس در بخش فوق توزیع، راه اندازی سه فیدر ۲۰ کیلوولتی در بخش توزیع و نصب ۶۰ دستگاه ترانس در حوزه روستایی و ۱۵ ترانس در حوزه شهری از مهمترین این اقدامات است.

وی ادامه داد: نیروگاه ۶ مگاواتی در دست احداث روستای هوتن از توابع بخش داشلی برون این شهرستان هم در آینده‌ای نزدیک وارد مدار می‌شود و مشکل ضعف ولتاژ برق این بخش مرزی کاهش خواهد یافت.

عربگلو خاطرنشان کرد: هم اینک گنبدکاووس سه هزار و ۲۰۰ ترانس برای مشترکان عمومی و اختصاصی دارد که ۱۹۹ ترانس آن سال گذشته نصب و وارد مدار شد.

وی سرقت کابل برق را یکی دیگر از عوامل افت فشار در گنبدکاووس اعلام کرد و گفت: اصلاح و جایگزینی کابل‌های برق هزینه زیادی دارد که انتظار داریم شهروندان در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک با شماره تلفن‌های ۱۲۱ و ۱۱۰ تماس گیرند.

به گفته وی، پروژه تبدیل شبکه سیمی به کابل در حدود ۱۰۰ کیلومتر در حوزه گنبدکاووس اجرا شده و ۱۰۰ کیلومتر دیگر هم در دست اقدام و عقد قرارداد است که این طرح ها می‌تواند اهدافی همچون تقویت برق، افزایش ایمنی و پیشگیری از سرقت را به دنبال داشته باشد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.