به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، دکتر هادی حق‌شناس صبح دوشنبه در بازدید از دهکده گیاهان دارویی "بش اویلی" شهرستان گالیکش در شرق گلستان اظهار داشت: توجه به گیاهان دارویی که بیشتر شهرستان‌های گلستان ظرفیت بالایی در تولید آن دارند، به ارتقای سطح پزشکی و سلامت استان کمک زیادی می‌کند.

وی با بیان اینکه احداث بزرگترین شهرک گیاهان دارویی گلستان در گالیکش به رونق اقتصادی منطقه و کل استان کمک زیادی می‌کند، به ظرفیت بالای پارک ملی گلستان به عنوان زیستگاه مهم حیات جانوری و گیاهی کشور اشاره کرد و افزود: از این بوستان بزرگ جنگلی با شهرت بین‌المللی آن می‌توان در جذب توریست و گردشگر به بهترین شکل استفاده کرد.

دکتر حق‌شناس ادامه داد: گلستان به لحاظ ظرفیت‌های طبیعی و گردشگری و نیز تنوع اقلیمی و اقوام فرصت خوبی برای توسعه صنعت گردشگری دارد که بایستی با تقویت زیرساخت‌های این حوزه، زمینه رونق بیشتر صنعت گردشگری و اقتصادی استان را فراهم کرد.

به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی احداث شهرک گیاهان دارویی در گالیکش در ایام هفته دولت پارسال باحضور استاندار قبلی و نیز مدیران جهادکشاورزی و جهاد دانشگاهی گلستان در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال آغاز شد.

استان گلستان با جای دادن هفت اقلیم از ۱۳ اقلیم دنیا و خاک مناسب، زمینه را برای رشد همه نوع گیاه به ویژه گیاهان دارویی فراهم کرده و شناسایی یکهزار و ۷۰۰ گونه نشان دهنده این فرصت است.

طبق گزارش دستگاه‌های مرتبط با گیاهان دارویی در گلستان، از مجموع گیاهان شناسایی شده در استان ۴۰۹ گونه آن دارویی است کـه ۱۵۶ گونه درجنگل‌ها، ۹۸ گونه در مراتـع، ۴۷ گونه در حاشیه مزارع و ۱۰۸ گونه دیگر به صورت مشترک در اراضی جنگلی، مرتعی و زراعی رشد می‌کند.

به گفته مسوولان حوزه باغبانی جهاد کشاورزی گلستان هم اینک سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان (به جز گونه‌های خودرو) افزون بر  ۲هزار و ۲۰۰ هکتار بوده که بیشتر آن مربوط به زیره است.

شهرستان گالیکش با افزون بر ۶۳ هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.