به گزارش ایرنا، دکتر فرهاد بدیعی روز دوشنبه در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی گنبدکاووس با اشاره به کافی نبودن مراجعه‌ افراد در سنین میانسالی برای ارزیابی سلامت خود به مراکز بهداشت برای پیشگیری از بروز بیماری گفت: در گام نخست تلاش داریم تمام کارمندان بالای ۳۰ سال شهرستان که جمعیت قابل توجهی هستند با مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی پرونده سلامت تشکیل دهند.

وی افزود:‌ با تشکیل پرونده می‌توان وضعیت سلامت این افراد را از نظر غذایی و تحرک بدنی بررسی و در صورت غلط بودن، اصلاح کرد و بر این اساس از تمام ادارات شهرستان می‌خواهیم برای اجرای این طرح همکاری کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس ادامه داد: با اجرای این طرح افرادی که احتمال بروز بیماری در آنان وجود دارد شناسایی و درمان‌شان آغاز می شود تا از شکل گیری بیماری‌های دیگر جلوگیری شود.

به گزارش ایرنا، معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس نیز در این نشست تشکیل پرونده سلامت برای کارکنان میانسال ادارات و دستگاه‌های دولتی را اقدامی بسیار خوب برشمرد و از کارکنان بالای ۳۰ سال خواست با هدف ارتقای سلامت خود، همکاری لازم را داشته باشند.

عبدالقدیر کریمی امنیت غذایی و سالم بودن مواد غذایی مصرفی را از خواسته‌های بحق مردم ذکر کرد و گفت: دستگاه‌های متولی مسئولیت جدی دارند بر اساس قانون، تصمیم‌های لازم را برای جلوگیری از ادامه کار کافه و رستوران‌های غیرمجاز فعال در شهر اتخاذ کنند تا مردم به یکی از خواسته‌های خود که سلامت امنیت غذایی است، دست یابند.

 وی موادغذایی توزیعی در بوفه مدارس را هم از جمله نگرانی‌های والدین دانست و از مسئولان مرتبط خواست نظارت جدی بر این مساله داشته باشند تا موادغذایی مجاز و مورد تایید وزارت بهداشت در مدارس فروخته شود.

وی گفت: مردم می‌توانند هرگونه شکایتی در مورد مشکلات بهداشتی و سلامت غذایی در سطح شهر و مدارس را از طریق شماره ۱۹۰ به مرکز بهداشت گنبدکاووس اطلاع دهند تا در کمترین زمان به این آنها رسیدگی شود.

فرماندار ویژه گنبدکاووس در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تکدی‌گری به عنوان یکی از آسیب‌های اجتماعی مشهود در گنبدکاووس اشاره کرد و گفت: مردم باید بدانند نتیجه کمک کردن به متکدیان سرچهارراه‌ها، تشویق آنان به تداوم تکدی‌گری است که باعث زشت شدن چهره شهر می‌شود.

وی با اشاره افتتاح ساختمان محل نگهداری متکدیان گنبدکاووس از سوی شهرداری این شهر، گفت: با اتمام عملیات گازکشی به این ساختمان و تجهیز آن، از یک ماه آینده ماموران انتظامی و شهرداری فعالیت خود را برای جمع‌آوری متکدیان از سطح شهر آغاز می‌کنند.

به گزارش ایرنا مرکز خدمات اجتماعی گنبدکاووس ویژه نگهداری متکدیان باهدف جمع‌آوری و ساماندهی عاملان این پدیده ناشایست اجتماعی، ۱۵ مهر امسال توسط شهرداری افتتاح شد.

در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی گنبدکاووس، معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش این شهرستان نیز گفت: طرح مروجان سلامت با هدف ارتقای سلامت روان، بهداشت محیط و آموزش مسائل بهداشتی به دانش‌آموزان از سال ۸۹ با یک آموزشگاه در سطح شهرستان آغاز شده و هم اینک ۶۰ آموزشگاه تحت پوشش این طرح قرار دارند.

سیدصالح رفعتی افزود: در این طرح بعد از اینکه فرم‌های خودارزیابی در مدارس تکمیل می‌شود و نتیجه آن در مرکز بهداشت مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، به مدارس امتیاز داده می شود.

وی چاقی را از جمله موارد مطرح در میان دانش‌آموزان دانست و گفت: میان‌وعده‌های غذایی در مدارس تحت کنترل بوده و بوفه مدارس فقط موظف به توزیع موادغذایی مجاز مورد تایید وزارت بهداشت هستند و اولویت نیز با مصرف میوه و ساندویج سالم است.

شهرستان گنبدکاووس با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.