عید محمد فاروقی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همچنین سالانه 36 هزار تن مرغ زنده از استان روانه بازار استان های دیگر می شود.
به گفته وی در این استان 15 واحد کشتارگاه صنعتی طیور دارای پروانه بهره برداری با سرمایه گذاری 800 میلیارد ریالی مشغول فعالیت است.
وی اضافه کرد: این کشتارگاه های صنعتی طیور در استان برای یک هزار و 200 نفر فرصت شغلی ایجاد کرد.
فاروقی به مشکلات کشتارگاه های استان اشاره کرد و گفت: بیشتر مشکلات کشتارگاه های صنعتی طیور استان، کمبود سرمایه در گردش، کاهش تولید مرغ و افزایش قیمت قطعه های ماشین کشتارگاهی است.
طبق گزارش اسفند ماه 96 معاونت بهبود تولید دامی جهادکشاورزی گلستان،این استان 966 مزرعه پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت بیش از 28 میلیون قطعه در سال دارد که 7 درصد ظرفیت کشوری را شامل می شود.
براساس این گزارش؛ ارزش تولیدات این صنعت در استان افزون بر 21 هزارمیلیارد ریال است که بیش از 30درصد ارزش افزوده بخش کشاورزی گلستان را شامل می شود.
واحدهای مرغداری، صادرات مرغ و فرآورده های آن، توسعه صنایع تولید خوراک طیور، مرغ مادر، جوجه یکروزه و مزارع پرورش نیمچه گوشتی به عنوان سرمایه مطلوبی در حوزه تولید، تجارت و صادرات این صنعت در گلستان است.
به گفته کارشناسان صنعت طیور گلستان، اقلیم مناسب، استفاده از تکنولوژی در پرورش، کمتر بودن تلفات پرورش (4 درصد درگلستان و میانگین کشوری 9 درصد)، پایین بودن دوره پرورش (43 روز در گلستان و میانگین کشوری 51 روز) و ارائه تسهیلات بانکی و سرمایه در گردش از دیگر امتیازات پرورش طیور این استان به شمار می رود.
استان گلستان از شمال با ترکمنستان، از جنوب با سمنان، از غرب با مازندران و از شرق با خراسان شمالی همسایه است.
6204/3091
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.