زمانی که قصد خرید یک سرور مجازی را داشته باشید، با انواع مختلفی روبرو می‌شوید. در صورتی که اطلاعات کافی در مورد هر یک از این سرورها نداشته باشید نمی‌توانید انتخاب درستی انجام دهید. به همین دلیل ما در این مطلب به معرفی انواع سرورهای مجازی از جهات مختلف و همچنین کشورهای ارائه‌دهنده آن پرداخته‌ایم.

دسته‌بندی سرورهای مجازی

سرورهای مجازی یا vps ‌ها از جهات مختلف دسته‌بندی می‌شوند. شما برای خرید سرور مجازی خارجی ارزان باید بدانید که چه سروری پاسخگوی نیاز شماست. در ادامه هر یک از این سرورهای مجازی را برای شما توضیح می‌دهیم.

کشورهای خارجی ارائه‌دهنده سرور مجازی

دیتاسنترهای سرورهای مجازی خارجی در کشورهای مختلف قرار دارد. به طور مثال شما با خرید vps کانادا از دیتاسنترهای مستقر در این کشور استفاده می‌کنید. برخی از معروف‌ترین سرورهای مجازی خارجی عبارت‌اند از:

  • سرور آلمان: این کشور یکی از پیشرفته‌ترین و توانمندترین کشورها در حوزه فناوری اطلاعات است. شما با خرید سرور مجازی از این کشور از امکانات گسترده آن بهره‌مند خواهید شد.
  • سرور ترکیه: اگر می‌خواهید پینگ کوتاهی داشته باشید باید سرور مجازی نزدیک به ایران را انتخاب کنید. ترکیه از همسایگان ایران است و در شهرهای استانبول و ازمیر، دیتاسنترهای قدرتمندی دارد.
  • سرور آمریکا: این کشور رتبه اول در اقتصاد و فناوری را در کل دنیا به خود اختصاص داده است. کیفیت و آپ تایم سرور مجازی امریکا بسیار مطلوب است و دیتاسنترهای پیشرفته‌ای آن را تأمین می‌کنند.
  • سرور انگلیس: اگر به دنبال سروری پرسرعت با آپ تایم مداوم هستید، سرورهای مجازی انگلیس بهترین انتخاب برای شما هستند. با خرید سرور مجازی انگلیس می‌توانید از دیتاسنترهای منچستر و لندن استفاده نمایید.
  • سرور هلند: یکی از پیشرفته‌ترین و قوی‌ترین کشورهای اروپایی در حوزه فناوری اطلاعات، هلند است. دیتاسنترهای روتردام یا آمستردام، سرور مجازی هلند را پوشش می‌دهند.
  • سرور فرانسه: کشور فرانسه نیز سرورهای مجازی با کیفیت بالایی را به کاربران ارائه می‌دهد. با استفاده از این vps می‌توان IP خود را تغییر داده و از بازارهای مالی مختلف استفاده کنید. لیون و پاریس از جمله شهرهایی در پاریس هستند که دیتاسنتر سرورهای مجازی در آن‌ها قرار گرفته‌اند.
  • سرور کانادا: این سرور مجازی قوانین سخت یا پیچیده‌ای برای کاربران خود ندارد به همین دلیل بسیاری از افراد این vps را انتخاب می‌کنند. امنیت و آپ تایم این سرور بسیار مطلوب است.

سیستم‌عامل‌های مختلف در سرورهای مجازی

معمولاً سرور‌های مجازی مستقر در کشورهای مختلف را بر اساس نوع سیستم‌عاملی که بر روی آن نصب شده است، تقسیم‌بندی می‌کنند. سه نوع مختلف سرور مجازی بر اساس سیستم‌عامل نصب شده بر روی آن عبارت‌اند از:

  • سرور لینوکس: از آنجایی که این سرور مجازی بسیار امن و متداول است، کاربران مختلفی از آن استفاده می‌کنند. این سیستم‌عامل به صورت کدباز طراحی شده و استفاده از آن کاملاً رایگان است و هزینه‌ای برای شما ندارد. حتی اگر از سیستم‌عامل‌های ویندوز استفاده می‌کنید نگران نباشید زیرا لینوکس پنل‌های کنترل گرافیکی تولید کرده و امکان مدیریت سرور را به کاربران ویندوز می‌دهد.
  • سرور ویندوز: نسخه سیستم‌عامل ویندوزی که بر روی سرورهای مجازی نصب می‌شود با نسخه‌ای که شما عزیزان استفاده می‌کنید تفاوت دارد. با استفاده از این سیستم‌عامل می‌توان تمام ویژگی‌ها و امکانات سرور مجازی را مدیریت کرد. دیتاسنتر بسیاری از این سرورها در کشورهای خارجی قرار گرفته است و از قانون کپی‌رایت تبعیت می‌کنند. به همین دلیل برای استفاده از سرورهای مجازی خارجی باید نسخه اورجینال ویندوز را تهیه نمایید. این کار هزینه شما را به نسبت استفاده از سیستم‌عامل لینوکس افزایش می‌دهد.
  • سرور میکروتیک: اگر به دنبال خرید سرور با سیستم‌عاملی کم‌حجم و سبک هستید، ما به شما میکروتیک را پیشنهاد می‌کنیم. این سیستم‌عامل تمام حجم مصرفی شما از سرور مجازی را کنترل می‌کند. در این حالت شما می‌توانید آی‌پی‌های مشکوک را بلاک کرده و امنیت سرور مجازی خود را تا حد زیادی افزایش دهید.

 

با انواع سرورهای مجازی و کشورهای ارائه‌دهنده آن آشنا شوید (2)

 

پنل‌های مختلف در سرورهای مجازی

همان‌طور که در قسمت قبل آن اشاره کردیم سیستم‌عامل‌هایی که روی سرورهای مجازی نصب می‌شوند با استفاده از پنل‌هایی کنترل می‌گردند. اگر شما تخصص کافی برای مدیریت سرور مجازی را در اختیار ندارید بهتر است از فردی باتجربه کافی استفاده کنید. این افراد هزینه بسیار زیادی برای تأمین امنیت شما دریافت می‌کنند به همین دلیل ما به شما استفاده از پنل‌های مدیریت سرور پیشنهاد می‌کنیم. انواع پنل‌ها برای کنترل سیستم‌عامل‌های مختلف سرور مجازی بدین ترتیب هستند:

  • سی پنل: از این پنل کاربردی برای مدیریت سیستم‌عامل‌های لینوکس استفاده می‌شود. این پنل محیطی بسیار UserFriend داشته و امنیت بسیار خوبی را برای شما به ارمغان می‌آورند. سیستم ماژولار این پنل به موقع به‌روزرسانی می‌شود. شما با IP داخلی نمی‌توانید از سی پنل استفاده کنید.
  • پلسک: برای کنترل سیستم‌عامل‌های هاستینگ ویندوز از این پنل استفاده می‌شود. محیط این پنل بسیار کاربرپسند بوده و امنیت خوبی دارد. شما می‌توانید با استفاده از تنظیمات، امنیت سرور را بیشتر کنید. پلسک نیز قابلیت به‌روزرسانی دارد.
  • Webmin: از این پنل مدیریتی برای سرور‌های لینوکس استفاده می‌شود و به صورت تحت وب است. این پنل کاملاً رایگان است و به سادگی نصب می‌شود. در مقابل امنیت آن نسبت به دو پنل قبلی پایین‌تر است و به‌روزرسانی‌های آن با تأخیر انجام می‌شود. برای استفاده از Webmin باید با لینوکس آشنایی داشته باشید.

خرید انواع سرورهای مجازی کشورهای خارجی از فراکنش

شما می‌توانید سرورهای مجازی مختلف با ویژگی‌های گوناگون را از طریق وب‌سایت فراکنش خریداری کنید. بدین ترتیب می‌توانید با IP ثابت از خدمات بین‌المللی بدون هیچ محدودیتی استفاده کنید. در این وب‌سایت خدمات دیگری مانند پرداخت شهریه دانشگاه‌های خارجی، پرداخت اپلیکیشن فی و انتقال وجوه به صورت بین‌المللی نیز به شما ارائه می‌شود. فراکنش زیر نظر وزارت صنعت و معدن فعالیت می‌کند و اینماد را دریافت کرده است.

 

*** این مطلب در سرویس گزارش آگهی منتشر شده و تبلیغاتی می باشد؛ لذا جماران هیچ توصیه در رابطه با انجام فعالیت فوق ندارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.